Cipőt a cipőboltból! Kávét a MediaMarktból? Igen!

Kávét megbízható helyen érdemes venni. Sőt, jó tudni, mire is van szükségünk valójában. A MediaMarkt lassan a baristák Mekkája lesz, hiszen webáruházunk 20, áruházaink 70  különböző márkát kínálnak, csak alapanyag fronton. És akkor még hol vanna a készülékek, a hordozók és az egyéb kiegészítők? Kávé-körkép a MediaMarkt online és az offline polcainak világából!

Megtalálni az igazit…

 

Egy ugyebár az élet egyetlen területén sem egyszerű. A megfelelő tanulmányok, a munkahely, a szakma vagy épp a párválasztás is komoly fejtörést tud okozni, hacsak nincs meg az a bizonyos “isteni szikra” vagy villámcsapás. A felfedező természetűeknek valamivel könnyebb az életük, mert ők bátrabban kóstolnak bele – esetenként szó szerint – az élet különböző területeibe.

A tökéletes, személyre szabott kávé fajta, a megfelelő kiegészítők sokunk számára pont olyan fontosak, mint a tökéletes futócipő vagy az ideális autó kiválasztása. A kávé rituálé és amolyan profán szentség. Van, aki enélkül magához sem tér, és persze akad, akinek ez kell ahhoz, hogy egy kiadós fürdőszobai 10 (20-30?) perc után szó szerint könnyedebben indítsa el a napot.

A ráérősebbek otthon, nyugodt keretek között kávézhatnak, a lendületesebb menedzser típusok kávézókban kezdik a találkozók és megbeszélések sorát, míg sok irodai dolgozó a számítógép bekapcsolásával szinte egy időben nyomja meg a kávé automata gombját. Bízunk benne, bármelyik kasztba is esik valaki, jut ideje pár perc nyugalomra, semmittevő bambulásra, olvasgatásra, böngészésre.

Hogy ez az idő méginkább minőségi színt kapjon, nem árt rátalálni a számunkra tökéletes kávéra! Ehhez persze kóstolni kell a fajtákat és a legnagyobb kategóriától elindulni a legkisebb részletek irányába. Arabica vagy Robusta? Ezeken belül melyik alfaj? Csak az Arabica kapcsán több tucat verzió létezik. Mind-mind más aromákkal, ízekkel. Persze ahhoz, hogy az ember igazán elmélyedjen a témában, érdemes komolyabb képzésen, vagy legalább egy kis háttér kutatáson átesni. B-terv: igyunk minél több fajta kávét és lassan kialakul az összbenyomásunk.

 

20 márka, 151 alap termék!

 

Jelenleg ebből meríthet az, aki szívesen elmélyedne a kávé rejtelmeiben. A szemes és őrölt kávék mellett kapszulák és szirupok sora várja a koffein-függőket. A Bialettitől a a Compagnia Dell’Arabica-n át a Nescafé-ig minden megtalálható a MediaMarkt üzleteiben. Mivel a cég pontosan tudja, nem vagyunk egyformák, fokozatosan széles választékot és megbízható minőséget hozott be a polcaira.

A megfelelő tárolás, az állagmegőrzés és a gondosan válogatott brandeknek hála mindenki talál magának kedvencet. Emellett persze ott vannak a kotyogós, a kapszulás, a podos, a filteres és az automata kávéfőzők. És persze sok minden más is, jelenleg 635 termék képében.

Extrák, ínyenceknek

 

Kézi és vezeték nélküli tejhabosító, kávé szirup, biztonságos és szuper divatos hordozó termosz. Mi kell még? Csésze? Van. Tálaló szett? Akad! De ha épp arra vágysz, Woody Allen Café Society lemezét is megszerezheted. És akkor még nem is beszéltünk a Tankcsapda kávéjáról, amelyben az Arabica és a Robusta keveredik, hátha mindkét ízre és aromára vágynál!

Egyszóval, ha kávé függő vagy, vagy ismersz bárkit, akinek fontos a minőség és a választék, irány a MediaMarkt!