Kiszivárgott képeken a Samsung márciusi csúcsmodelljei?

Ahogy az várható volt, egyre több információ lát napvilágot a Samsung következő csúcskategóriás készülékeiről, azaz a Samsung Galaxy S7-ről és annak hajlított kijelzős változatáról. A legfrissebb hírek már az európai és észak-amerikai piacra kerülés pontos dátumát is tudni vélik, de akadt néhány új, feltehetően sajtóanyagból kiszivárgott kép is a mai napra.

Samsung_Galaxy_S7_Edge_promo_leak_01_MMM

Korábban felmerült a lehetőség, hogy a gyártó rögtön négyféle méretben is előrukkol idei zászlóshajóival, ám egyelőre úgy tűnik, hogy az S7 Edge+ és az S7+ variánsok helyett mindössze csak egy a korábbi csúcsmodellel, azaz az S6-tal megegyező dimenzókkal rendelkező “alapmodell” jelenik meg, míg a hajlított kijelzős verzió valamivel nagyobb lesz annál. Ezt támasztják alá az @evleaks néven ismert blogger, Evan Blass által Twitteren közzé tett promóképek is.

Samsung_Galaxy_S7_Edge_promo_leak_02_MMM

A készülék tudásával és hardveres jellemzőivel kapcsolatosan számos pletyka került már elő, a képek alapján leginkább az tűnik valószínűnek, hogy az S7 5,1 colos, az S7 Edge pedig 5,5 colos képátlót kap majd, a szintén korábbi híresztelésekben felbukkanó USB Type-C csatlakozóra azonban hiába vár a vevőközönség. A készülékpáros minden valószínűség szerint a februári Mobile World Congress alkalmával kerül bejelentésre, a boltok polcain állítólag március 11-étől lehető keresni őket.

40080cookie-checkKiszivárgott képeken a Samsung márciusi csúcsmodelljei?