Szuperlassítás GoProval

Az új szoftverfrissítéssel új funkciókat kapnak a csúcs GoPro kamerák.

Februárban érkezik új firmware frissítés a GoPro Hero 4 Black és Silver Edition kamerákra, ami komoly pluszt ad a jelenlegi és jövőbeli felhasználóknak.

Pár hasznos apróság mellett a legnagyobb durranás az, hogy a jelenlegi legdrágább Black verzió képes lesz 720p HD videót rögzíteni 240 képkocka sebességgel, ami egészen kiváló minőségű tízszeres lassítást jelent, mindenféle utómunka nélkül. A Gizmodo megkapta ez egyik ilyen friss firmware-el felszerelt kamerát és letesztelte az új funkciót és azt kell mondjuk igen kellemes és hasznos meglepetés ez a cégtől.

&

A mozgásérzékelőt is jobban használják a kamerák, hiszen mostantól ha valamiért csak fejjel lefelé tudjuk rögzíteni az eszközt, akkor automatikusan megfordítja a forgatott anyagot, nem kell külön a menüt turkálnunk. A time lapse videók szerelmeseinek is tud újat mutatni a szoftverfrissítés, így februártól már 2.7K felbontásban (gyakorlatilag a 4K felbontás, de 4:3-as, fotós képaránnyal) löhetjük a képeket a time lapse videókhoz, amiket azonnal videóként menthetünk le a kamerán, amivel egyrészt helyet spórolhatunk az SD kártyán, másrészt utómunka nélkül, akár azonnal fel is tölthetjük egy mobiltelefon segítségével a netre a videókat.

21390cookie-checkSzuperlassítás GoProval