5 haszontalan iPhone tok

Szívesen ott lettünk volna a ternékfejlesztésnél, hogy azt mondjuk: NE!

5. ToneFone súlyzó

rossztok1

 

Egész biztosan mindenki érezte már, hogy mennyire jó lenne, ha SMS-ezés, vagy Facebokozás közben gyúrhatna kicsit! Na, pot nekik kell ez a remek termék, mely a maga másfél kilójával (!) a legsúlyosabb iPhone tok a világon.

 

4. VapeCase cigitok

 

 

A leszokásban nem, viszont a bevitt nikotin mennyiségén (akár pro, akár kontra) tud segteni ez az elektormos cigarettával kombinált iPhone tok. Milyen elegáns lehet, amikor szippantunk egy jó slukkot… a telefonunkból.

 

3. Boxertok

 

rossztok2

 

Bár a hivatalos, a cég oldalán található leírásban a Knucklecase kifejezetten a telefon biztonságos tartását szolgálja, azért a dizájn finoman szólva is kétértelmű. Még szerencse, hogy van pinkben, különben akár komolyan is vehetnénk a dolgot.

 

2. iFül

 

rossztok3

 

Na jó. Itt azért már kétszer is meg kell néznünk, hogy ez komoly-e? Óriási fül alakú tok? Mondom: ÓRIÁSI FÜL ALAKÚ TOK??!?!?!

 

1. Gombbugyi

 

rossztok4

 

Ha az iFül nem égette ki az agyi biztosítékokat a kedves olvasóban, akkor most itt a kegyelem döfés. Egy apró szilikon bugyi, ami a telefon (főleg természetesen az iPhone) funkciógombját védi! Tényleg!

11910cookie-check5 haszontalan iPhone tok