Fülest a halláskárosultakért

Az LSTN fejhallgató gyártó nemes célt csomagolt termékei mellé.

Egy jó reklám, vagy PR kampány nem csak a gyártónak, szolgáltatónak, megrendelőnek, de olykor a bolygónak is hasznos. Ráadásul egy karitatív ügy felkarolása komolyan megváltoztathatja egy cég renoméját. Az LSTN friss cég, hiszen mindössze két éve tevékenykednek a fejhallgatóiparban, márkastratégiájuk azonban már a legelejétől eltér a megszokottól.

lstn00

Alapvetően igazán tudjuk értékelni az ilyen apró manufaktúrákat, ahol korrekt áron olyan egyedi termékeket kapunk, amelyek egy-egy nagyobb és ismertebb márka műhelyéből érkezve súlyos pénzekbe kerül. Egyedi, mivel minden LSTN fej-, vagy fülhallgatói, csodás, már-már művészi fa burkolatot kapnak, ráadásul négyféle gyönyörű mintázatú fából választhatunk: bükk, cseresznye, ében és a különleges, csíkos zebrafa. Az LSTN egyelőre három modellel rendelkezik, az apró Bowery-től az inkább utazáshoz szánt Fillmore-on keresztül a csúcsmodell Troubadour szériáig és természetesen mind fából készül és minden egyes fejhallgatót tesztelnek, mielőtt a dobozba kerülne, plusz mindegyikkel telefonálhatunk is a vezetékbe épített mikrofon segítségével. Ráadásul, mindehhez magas minőségű hang párosul egy igazán elfogadható árcédulával, hiszen a legdrágább Troubadour is megáll 150 dollárnál.

Ha eddig esetleg nem volt szimpatikus a LSTN cég, akkor hadd mondjuk el, hogy minden egyes LSTN fejhallgató megvásárlásával egy halláskárosult ember is kap egy hallókészüléket, mindezt a fejhallgató árából! A cég a Starkey Hearing alapítvánnyal közösen dolgozik és főleg a világ fejlődő országaiban segítenek olyan hallássérülteknek, akiknek az életét egy hallókészülék jelentős mértékben képes megváltoztatni. Eddig több, mint 15 ezer (!) embernek segítettek, ráadásul mindezt a legelejétől, a cég indulása óta teszik, így még inkább becsülendő a teljesítmény.
Már 50 dollárért kapunk tehát egy gyönyörű, egyedi faburkolatú, remek fül-, vagy fejhallgatót és egy ember visszakapja a hallását a bolygó másik felén. Ez azért kivételesen jól hangzik, nem?

7590cookie-checkFülest a halláskárosultakért