Gamerek kedvencei lehetnek az Acer predator mobiljai

Okostelefont és tabletet jelentett be az Acer, kifejezetten az androidos játékokra bukó mobil-kockák számára. A Predator széria mindkét tagja extravagáns külsőt és figyelemre méltó belsőt kapott.

acer_predator_8_tablet_01_MMM

 

Nyolc colos, Full HD felbontás és Intel Atom x7-78700-as processzor – ezek a legfőbb jellemzői a könnyített alumínium borítással rendelkező, Predator 8 GT-810 nevet viselő táblagépre. Az 1920 x 1080 megjelenítő IPS technológiára alapul és Zero Air Gap gyártási metódussal készült, a megjelenítést pedig a ColorBlast technológia teszi még szebbé. Az érzékenységért a Predator Precision Plus finomhangolás felelős, mely akár 2 mm-es vékonyságú eszközt is érzékel. A 8,7 mm-es vastagsággal és 350 grammos tömeggel rendelkező tablet egy 64-bites rendszer négy darab processzormagot és egy Gen8-as, 16 egységből álló grafikus vezérlőt tartalmaz, jelenleg ez az Atom paletta legerősebb tagja. A rendszermemória 2 GB, a háttértár mérete pedig igénytől függően 32 vagy 64 gigabájt, de adott a microSD kártyával történő bővítés lehetősége is. Az előlapi kamera 2 megapixeles, a hátlapi egység felbontása pedig 5 megapixel. A táblagép operációs rendszere 5.1-es Android, az extrái közt pedig találni Predator Quadio nevű hangrendszert, mely négy, virtuális térhatású hangot adó hangszórót jelent, a beépített 2 x 2-es MIMO WiFi modem pedig az internetkapcsolat stabilitásáért és erősségéért felelős, szoftveres többlet pedig az előre telepített Asphalt 8 és 320.000 játékban felhasználható kredit. A Predator 8 GT-810 elvileg októberben már meg is vásárolható Európában, a gyártó által belőtt kezdőár pedig 349 euró lesz.

A dizájnban a táblagép kicsinyített másának tekinthető Predator 6 – ahogy a neve is mutatja – hat colos képernyővel rendelkezik, a felbontás ezúttal is Full HD, a központi egység ezúttal azonban nem az Intel, hanem a MediaTek, azon belül is az év elején bemutatott Helio család X20-as példánya, mely 4-4 alacsony és közepes fogyasztású Cortex A53-as és 2 erőteljes A72-es architektúrájú processzormagot. A grafikus egység ebben a lapkakészletben egy felső kategóriás Mali-T880-as, a rendszermemória mérete ezúttal 4 GB. A hátlapi kamera felbontása 21 megapixel, de további specifikációkat egyelőre nem osztott meg a gyártó, ahogy a várható árát sem ismerni még.

31701cookie-checkGamerek kedvencei lehetnek az Acer predator mobiljai