Ha még nincs ötleted Szilveszterre: sztriptíz darts játék a MediaMarktból!

Bár kissé hűvös az idő odakint, egy jól befűtött lakásban, egy házibuli mélyén nem okozhat gondot a textil levetése. Nyilván nem szeretnénk orgiák szervezését ösztönözni, a játék inkább a vicces, egymáson röhögős este fénypontja lehet. De párocskák akár komolyan is vehetik a dolgot. Figyelem, a játék az egészségre megfázás szempontjából veszélyes lehet, gyermekek elől elzárva tartandó!

 

A darts komoly sport, Nagy-Britanniában például komoly hagyománya van, és bár elsősorban kocsmákban dívik, a valóban profi játékosok tényleg lenyűgöző dolgokra képesek. Ha jól tudunk célozni, gyors győzelemre – vagyis az ellenfél lecsupaszítására – számíthatunk. Persze kérdés, nem jobb-e elnyújtani az élvezeteket…?

Társaságban is előkapható a MediaMarktban is beszerezhető PERFECT HOME 10153 sztriptíz darts játék. Talán érdemes előre jelezni a résztvevőknek, mire számítsanak, így akár szórakoztató “aláöltözeteket” is szemügyre vehetünk a buli során. Azt azért mindenképp leszögeznénk, a játékot

  • sose kényszerítsük rá senkire (se nőre, se férfira)!
  • ha valaki bele is megy a darts-ozásba, lekerül róla néhány, esetleg sok-sok réteg ruha, az még nem jelent “egyenes felhívást keringőre”; utójátékról csak akkor lehet szó, ha azt mindkét fél, lehetőleg nem teljesen kiütve akarja!

 

Vérmérséklettől függően vehetjük komolyan a játékot, csapatokat alkothatunk (nők-férfiak, az exek párban stb.) és persze vissza is vonulhatunk a párunkkal, egy kis célba dobásra. És ha lement az éjszakai láz, nappal a mezőket a házimunkákkal címkézhetjük fel. Elvégre mi demokratikusabb, mint darts útján eldönteni, ki viszi le a szemete, vagy ki tereget ki. És ha már túl forró a hangulat, egy PERFECT HOME Tűzoltó italadagolóval lecsillapíthatjuk a kedélyeket. Vagy pillanat, pont hogy ettől lobban lángra a játékkedv…? Kiderül!

 

Kapcsolódó MediaMarkt termékek: 

PERFECT HOME 10153 sztriptíz darts játék, 3149 Ft, vagy gyere áruházaunkba

PERFECT HOME Tűzoltó italadagoló, 3349 Ft vagy gyere áruházaunkba

 

75520cookie-checkHa még nincs ötleted Szilveszterre: sztriptíz darts játék a MediaMarktból!