Holovetítőt minden nappaliba

A Bleen nem kevesebbet ígér, mint amit anno a Star Wars filmekben láttunk.

R2D2 képes volt e legendás sci-fi sorozatban holografikus üzeneteket vetíteni a levegőbe és annakidején el sem hittük volna, ha valaki azt állítja, hogy kevesebb, mint 400 dollárért ígérnek majd egy ilyen vetítőt. Pedig jelenleg nagyon úgy néz ki hogy így lesz.

Azt mondják, hogy ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem az. Be kell valljuk van egy jó adag kétely bennünk a Bleen vetítőkkel kapcsolatban, már csak azért is mivel bár a Kickstarter kampány éppen fut, egyetlen működő valódi Bleen vetítőt sem láttunk sehol. Azt is hozzá kell tegyük, hogy a 3D animációk alapján, ha csak a felét tudja a Bleen holografikus vetítő, mint amit ígér, már akkor megéri a 375 dolláros árat, hiszen ki ne akarna a nappaliba, vagy bárhova helyezhető, lebegő holografikus képeket prezentáló tojás, vagy sziklaszerű eszközt.

bleen1

A Bleen ugyanis a tervek szerint két dizájnnal érkezik majd a cég által is erősen optimistának gondolt jövő karácsonyi szezonra az első Kickstarteres vásárlókhoz. Addig be kell érnünk a 3D anyagokkal, valódi dokumentáció helyett.

17210cookie-checkHolovetítőt minden nappaliba