Huawei P8 és P8 Lite bemutató – videó

A Huawei ma már a legismertebb és legelismertebb gyártók közé tornázta fel magát meglepően rövid idő alatt. Az új csúcskategórás P család két tagja érkezett vendégeskedni a szerkesztőségünkbe.

A Huawei ezennel hivatalosan is elhagyta az Ascend jelzőt a P szériából, így a két csúcskészülék, már csak simán Huawei P8 és P8 Lite. Az exkluzív kivitelű, fém burkolatú, komoly hardverrel felszerelt P8 leginkább a fotózás terén jeleskedik, ami mellé magas minőséget és egy-két ügyes megoldást pakolt a kínai cég. Természetesen ennek a csomagnak meg is kérik az árát, de a 155 ezer forint nagyjából a felsőkategóriás készülékek belépő szintje, így még az árazással sem szállt el a Huawei.

hdr

A P8 Lite ugyan kisebb, némileg gyengébb a nagy testvérnél, de szégyenkezni valója nincs, mivel az összeszerelési minőség példás, a kamera pedig majdnem olyan jó mint a nagy tesóé. Az egyetlen radikális különbség a két készülék között az az ár, mivel a P8 Lite majdnem a felébe kerül a prémium P8-nak, így a maga 76 ezer forintjával a P8 Lite erős versenyző a középmezőnyben.

hdr

28630cookie-checkHuawei P8 és P8 Lite bemutató – videó