Itt az MSI GT80 Titan, mechanikus billentyűzettel

A Gaming notebookok mostanában bővelkednek a vadabbnál vadabb dizájnokban, és ez alól a legújabb MSI – név szerint GT80 Titan – sem kivétel. A masszív 18 colos gépet október 30-án jelentették be és legjelentősebb funkciója egy teljes értékű mechanikus QWERTY billentyűzet amit a Cherry készít, egy olyan gyártó ami már közel ötven éve mechanikus billentyűzetekkel foglalkozik.

msititan2

A mechanikus klaviatúrák (szemben a most népszerű notebook-szerű billentyűzetekkel) igen precízen kezelhetők, ráadásul a masszív igénybevételt is jól bírják így igen népszerűek gamer körökben. Azzal, hogy az MSI ilyen jellegű klaviatúrát épített legújabb csúcs, kifejezetten játékra szánt notebookjába igen népszerűvé teheti ezen a szűkebb piacon.
A GT80 Titan a legendás Cerry MX Brown típusú billentyűit kapta, amik jól illeszkednek a játékokhoz köszönhetően a billentyűk érzékenységének, fizikai visszajelzésének és a gombok állítható fényerejének.

msititan1

Az MSI egyenlőre nem árulta el a GT80 Titan árát, és a megjelenés időpontját, de ígéretük szerint ezt is hamarosan megtudhatjuk.

17260cookie-checkItt az MSI GT80 Titan, mechanikus billentyűzettel