Kádfüggőágy

A kánikula az erdő mélyén is kánikula. Egy függő kád bizony jót tehet a közérzetünknek.

Elsőre talán furcsának tűnhet az ötlet, de mivel épp olvad a beton a városokban, valószínűleg senkit sem kellene kétszer kérni, hogy mártózzon meg a két fa közé kifeszített függőágykádban.

A jelenleg épp közösségi finanszírozó kampányból megtudhatjuk, hogy az ötletgazda Benjamin H Fredericknek egy túrázás során villant be, milyen jó lenne a téli erdő közepén egy forró habos fürdőt venni. Hintázva. Az ötletet tett követte és megalkotta a Hydro Hammockot, ami pontosan az, amit a neve sugall. Egy szupererős, vízálló anyagból készült függőágy, amihez tartozik egy kompresszor is, így ha van vízforrás, pár perc alatt feltölthetjük a 300 kilót is kibiró függőágyat, akár forró vízzel.

hh1

Bár az időjárás előrejelzés szerint a forró habos hintafürdőre nem nagyon lesz szükség, azért simán el tudjuk képzelni, ahogy a Margitszigeti nagy rét körüli fákat ellepik a függő fürdőzők. A Kickstarter kampány még az elején tart, így 260 dollárért kaphatjuk meg magát a speciális függőágyat, a teljes szett, kompresszorral, mindennel pedig 920 dollárt kóstál és a tervek szerint idén szeptemberben már függőfürdőzhetnek az első vásárlók.

28300cookie-checkKádfüggőágy