Úgy tűnik, ez a tavasz igazán felpörget! Prémium élvezetek a kávézás szerelmeseinek!

Már óvodában is kávébab volt a jeled? A kantáros nadrágod kenguru zsebében termoszt hordoztál? Szíved szerint anyakönvyeztetnéd a Kapuccsínó nevet? Akkor a MediaMarkt kávé szekcióját neked állították össze a szakemberek!

A gondosan válogatott, széles technológiai spektrummal rendelkező kávégép kínálatban minden megvan, mi szem s szájnak ingere: a tradicionális kotyogóstól a professzionális  vízpumpás karos gépeken át a Nespresso, szinte lakberendezési tárgyként, modern művészeti alkotásként is funkcionáló kapszulás szerkezetéig bezárólag. És hogy mi kell a tökéletes, ízlésünkhöz passzoló kávégéphez? A prémium minőségű bab!

És hogy ne kelljen a vásárlónak fel és alá rohangálnia, a gazdag kávégép választékot különleges alapanyag szekcióval is megbolondították a MediaMarktnál! Csak néhány márkanév, a korántsem teljes listából: Pellini, Caffé Perté, Delonghi, Costadoro, Illy, Bialetti. És még sorolhatnánk! A szemeskávék választéka tehát szaküzleteket megszégyenítő gazdagsággal várja a felfrissülni vágyókat.

Ráadásul a neves kávé forgalmazó cégek rájöttek, minőségi, tradicionális alapanyagaikat a legújabb trendeknek megfelelő technológiával összepárosítva tényleg mindenki ízlését kiszolgálhatják. Így lehetséges az is, hogy az 1922-ben egykoron kis családi vállalkozásként indult Pellini mára a MediaMarkt vásárlói számára 5 szemes (Cremoso 1000g, Vivace 1000g, Vivace 500g, Break Rosso 1000g), 5 őrölt (Top 250g, Top Decaf 250g, Vellutato 2x250g, Tradizionale 2x250g, Cremoso 250g), 6 Nespresso kompatibilis kapszulás (Top, Top decaf, Absolute, Armonioso, Magnifico, Supremo) és egy ESE podos (Top) kiszerelést is biztosít.

De akad természetesen Segafredo, Corsini, Pellini, Kimbo, Cafe Frei, Melitta, Café-Tanker, Szarvasi, vagy épp Sencor szemes kávék is fellelhetőek egy helyen. Így pénztárcától és ízléstől függően tényleg mindenki talál különleges, minőségi kávét magának.

És ha mindez nem lenne elég, ez extrém rajongóknak temérdek kávé szirup is elérhető a MediaMarkt polcain, a mentástól a narancsoson át a gyömbéresig! A hordozható kávés poharakat pedig ne feledjük el! Részletes ajánlónk a témában elérhető! A csodás, színes, egyedi darabok pedig ott várakoznak a boltok polcain és az online piactéren.

54740cookie-checkÚgy tűnik, ez a tavasz igazán felpörget! Prémium élvezetek a kávézás szerelmeseinek!