Képen a Microsoft Lumia 650-es

Egyre kevésbé tűnik úgy, hogy a Microsoft 2016-ban kisebb mértékben lesz aktív mobilok terén, mint idén, immáron a második olyan modell bukkan fel kép formájában, mely az alsó és felső kategória közti széles sávot hivatott kitölteni.

Microsoft_Lumia_650_render_leak_01_MMM

A redmondiak őszi bemutatóján az említett két véglet képviselőiként már találkozhattunk a 950 – 950 XL párossal és a belépő szintű 550-essel is, nemrégiben pedig a Lumia 850 érkezéséről szóló hírek elevenedtek fel, több ízben is. Ugyan a korábbi vélekedések szerint a Microsoft visszafogottabban, egész pontosan kevesebb típussal lesz jelen jövőre az okostelefon piacon, azonban ha a mostani pletykának hinni lehet, a népszerű 6-os széria sem marad új tag nélkül.

A fenti képen látható készülék elvileg a Lumia 650-es, melyről legutóbb októberben szivárogtak ki információk. A specifikációkról elég keveset tudni, az 5 colos képátló szinte borítékolható, illetve nagy a valószínűsége egy 720 x 1280-as, azaz HD minőségű megjelenítő panel meglétének, ahogy a Qualcomm Snapdragon processzor is elég esélyes. A megjelenés idejéről egyelőre még semmit sem tudni, de jó eséllyel a már sokat emlegetett 850-essel egy időben várható.