Last minute ajándék tippek

Különfélék vagyunk. Van aki már hetekkel az ünnepek előtt letudja az ajándékvásárlást és van aki a legjobb ajánlatokat várja még az utolsó napokon is. Íme néhány last minute tipp, ha még mindig azon tűnődnek mit vegyenek ajándékba.

10000 Ft-ig

Ha univerzális megoldást keresünk, akkor egy elem töltővel nemigen tudunk melléfogni, ráadásul ebbe a keretbe még a világ egyik legjobb márkájából két plusz ceruzaakku is belefér. Amennyiben viszont egy stabilabb és gyorsabb hálózatot adnánk ajándékba, úgy válasszunk egy remek routert, abból még nem volt soha baj. Ha pedig egy igazi teafüggőnek keresünk ajándékot, egy profi vízforraló mindig jól jön a konyhában.

lastminuteajandek1 lastminuteajandek2 lastminuteajandek3

60000 Ft-ig

Egy kicsit feljebb lépve már igazán menő ajándékok közül választhatunk. Egy szinte “mindenálló” bluetooth technológiát használó vezeték nélküli hangszóró igazi társa lehet akár egy vérbeli belvárosi bulizónak, vagy egy igazi túrázónak is. Ha már volt teafüggő, akkor ajánlunk valamit kávéfüggőknek is, hiszen reggelente nincs is jobb, mint egy remek kávé, amihez azért a jó öreg “kotyogósnál” van jobb megoldás. Ebből a keretből már szétnézhetünk az okostelefonok között is, a siker garantált lesz.

lastminuteajandek4 lastminuteajandek5 lastminuteajandek6

60000 Ft felett

Na jó. Ez már a felső kategória, ha ajándékokat nézünk, így itt abszolút kinyílik  a világ, így indítsuk a sort a tökéletes karácsonyi tutival 20 év alattiaknak, ez pedig a játékonzol és a játékok, amiből lehet aztán válogatni, csak győzze az ember. Ha pedig új a játékkonzol, akkor új megjeleníőre is szükség lehet, így egy 42 colos tévével azért már el lehet lenni játék közben is. A végére pedig jöjjön egy igazán komoly kis kompakt fényképezőgép, amivel már komoly szintet lehet lépni az okostelefon optikájához képest.

lastminuteajandek7 lastminuteajandek8 lastminuteajandek9

Ez természetesen, csak egy pár ötlet, hiszen a több ezer termékből egész biztosan megtalálja bárki a neki, vagy családtagjának, barátjának való ajándékot!

 

 

19080cookie-checkLast minute ajándék tippek