Működő minikonyha

Japán fura hely. Ott lehet kapni alapanyagokat a mini konyhához, amivel mini rántottát és mini virslit készíthetünk a mini tea mellé egy német mini konyhában.

A világ harmadik legnagyobb játékgyártója, a japán Bandai, amely cég neve sokaknak ismerős lehet, ha a gyermekük mondjuk sűrűn néz Cartoon Network, vagy egyéb rajzfilmcsatornát. De nem csak animációs filmek, de a játékok terén is ismert a cég és a japán belpiacra (számunkra) egészen furcsa “játékokat” is gyártanak. Az egyik szériában különböző konyhákat mutatnak be, ami a berendezéseken kívül még némi alapanyagot is tartalmaz, így lehet a különböző porokból hamburgert (vagy legalábbis hamburgerre megtévesztésig emlékeztető), vagy épp sushit készíteni a játékos kedvű felnőttek legnagyobb örömére.

A fenti vieóban azoban keveredik két kultúra, hiszen a részben japán Bandai alapanyagokat (a tojás egyszerű fürjtojás), egy furcsa német minikonyhában készítik el, aminek eredeti rendeltetése igazából az illatosítás. A német Huss konyha ugyanis a különféle illóolajok és füstölők tárolására és használatára lett tervezve, de ne csodálkozzunk, ha egy japán vásárló szépen “rendeltetésszerűen” használja a működő minikonyhát.

21430cookie-checkMűködő minikonyha