Retro klaviatúra

A régi írógépek szerelmesei fellélegezhetnek, itt a Qwerkywriter, ami a modern vezeték nélküli kapcsolatot egyesíti a retro stílussal.

„Régen minden jobb volt” szól a mondás és bizony a kézzel készült eszközök, termékek sokakban idéznek fel szép emlékeket. Akik pedig imádták a régi kerek billentyűs írógép klaviatúráját, azoknak mostantól nem kell nélkülözniük sem számítógépüket, sem pedig táblagépüket, vagy telefonunkat használva.

 

qwerky

 

A Qwerkywriter gyakorlatilag egy álruhás Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó billentyűzet (de USB kapcsolaton is üzemel, ha spórolni akarunk az akkuidővel), s mint ilyen bármivel „összebarátkoztatható”, ami rendelkezik eme technológiával. A billentyűzet, mint sok más ketyere ötlet a Kickstarter, közösségi finanszírozó oldalon bukkant fel és a sikeres zárást követően jövő év augusztusában juthatnak hozzá a leggyorsabbak.

 

A bolti végfelhasználói ár 430 dollár körül mozog majd, így azért mélyen a zsebébe kell nyúlni annak, aki ezt a mechanikai és elektronikai műremeket magának szeretné tudni.

 

11590cookie-checkRetro klaviatúra