Szörf öltöny

Végre megvan a radikális megoldás egy igazán fontos problémára, a Quicksilver jóvoltából.

A Quicksilver nem ismeretlen márka, ha a szörfről van szó, legyen az egy fürdőnadrág, vagy a legprofibb versenyre szánt neoprén gúnya. Most azonban a cég japán részlege (hol máshol?) egy teljesen új piacot talált magának.

Ha Ön kedves olvasó, valaha attól a kíntól szenvedett, hogy a multinacionális cégnél végzett felsővezetői munkanapja végén, nem tudott azonnal a tengerpartra menni a Mercedes luxusterepjárójában tartott csúcsszuper szörfdeszkájával, akkor mostantól felejtse el minden búját-baját. A True Wetsuit névre keresztelt neoprén és más speciális anyagokból készült öltöny hű társa lesz a délelőtti konferencia-meeting és a délutáni szörfözés során egyaránt, de amennyiben a hullámoktól egyenest egy jótékonysági haccacáré várja, arra is van megoldás a neoprén szmoking jóvoltából.

szorfoltony1

Három klasszikus szín és a kétféle divatos szabás kombinációja potom 2500 dollárral rövidíti majd meg a vaskos bankszámláját a fenti vevőnek, de ez potom pénz egy ekkor a probléma orvoslásáért. Már ha Japánban él, mivel egyelőre csak ott forgalmazza a Quicksilver a True Wetsuit-ot.

25560cookie-checkSzörf öltöny