Újabb Parrot hobbidrón

A Parrot bemutatta népszerű négyrotoros repülő „kémének” legújabb verzióját. Itt a Bebop!

A Parrot nagy szerepet játszott abban, hogy ezek a kissé talán furcsa négy, vagy több rotoros repülő „játékok” bekerüljenek a köztudatba. A szerkesztőségben mi magunk is nagy rajongói vagyunk minden távirányítható játékszernek, de a Parrot AR Drone egyike a nagy kedvenceknek.

parrotbebop01

Az előd volt az egyik első olyan, RC légi jármű, amit borsos ára ellenére oda mertünk adni egy kezdőnek is, hiszen pont ezt tűzte ki célul a Parrot, hogy egy könnyen irányítható, egyszerű és stabil játékot adjon a felhasználóknak. Ráadásul az egyik első drón volt, amit okostelefonról, vagy tabletről (iPhone, vagy iPad) közvetlen irányíthattunk és a kamera képét élőben képes volt ezen eszközökre közvetíteni.

Most pedig megérkezett a Bebop, az AR Drone friss és ropogós változata, ami mimmár kisebb, stabilabb, profibb és még jobb képminőséget produkál, mint elődje. A tesztrepülések során egészen elképesztő stabilitásról tesz tanúbizonyságot a kis gép, köszönhetően az extra giros- és egyéb szenzoroknak. Az új iPad-re pattintható hardveres távirányító két kilométerre növeli a hatótávot, mindamellett hogy még precízebb navigálást tesz lehetővé és most már nem csak az iPad, vagy iPhone kijelzőjén élvezhetjük a még magasabb képminőséget, de egy Oculus Rift szemüveggel összekötve magunk is virtuális repülőutat tehetünk. Hivatalos ár egyelőre nem ismert, de valószínű, hogy az előd 90-100 ezer forintos árához lesz hasonlatos.

8860cookie-checkÚjabb Parrot hobbidrón