Visszatért a sztereó hangszóróhoz a HTC a középkategóriában

A vitatott külsejű One A9 után a tajvani gyártó frissen bemutatott modellje, a One X9 megkapta a gyártó védjegynek számító BoomSound hangszóró párost.

A tajvani vállalat Kínában leplezte le legújabb, MediaTek alapokra helyezett felső-középkategóriás okostelefonját, közvetlen az ünnepek előtt. Az X9-esből ezúttal az ujjlenyomat olvasó hiányzik, cserébe a már említett sztereó zajkeltők számítanak extrának, melyek egy 5,5 colos, Full HD felbontású megjelenítőt fognak közre. Multimédiás oldalról a kamerák is ígéretesnek tűnnek, előkapta ezúttal is UltraPixel technológia került, míg a hátoldali egység 13 megapixeles felbontásához optikai képstabilizátor és 4K videofelvétel társul.

A fémház egy MediaTek Helio X10-es, nyolcmagos és 2,2 GHz-es processzort, 3 GB rendszermemóriát és egy 32 GB-os háttértárat rejt, mindezt pedig egy 3000 mAh-ás akkumulátor táplál. Az operációs rendszer természetesen Android, vélhetően a Marshmallow kiadásból. A One X9 ára a kínai piacon valamivel 100 ezer forintnak megfelelő összeg, az európai forgalmazás megkezdéséről és az ehhez kapcsolódó árcímkéről egyelőre nincs információ.

38111cookie-checkVisszatért a sztereó hangszóróhoz a HTC a középkategóriában