(X)XL hűtők – extra nagy belsőterű hűtőszekrények és fagyasztókészülékek

Nem kell, hogy mesterszakács legyél ahhoz, hogy tágas és profi hűtőre legyen szükséged. Elég csak egy nagyobb család, vagy akár egy szezonális időszak, amikor szeretnéd, ha feltankolva állna a fagyasztód. De ha csak szimplán görögdinnye őrült vagy, akkor is jól jöhet a Bosch új, XL és XXL hűtőgépe, amelyek hatalmas belső térrel rendelkeznek!

 

Amikor a méret és a minőség együtt jár: extra nagy, kombinált hűtő- és fagyasztókészülékek

 

A Bosch cég különböző térfogatú és méretű extra nagy hűtő- és fagyasztókészülékekkel szeretné kényeztetni a vásárlókat, hogy a nagybevásárlás ne szóljon a megalkuvásról! A Bosch XXL készüléke mindössze 10 cm-rel szélesebb a hagyományos modellnél, térfogatban, azaz a belső térben azonban ez a különbség sokkal többnek számít! Ennek köszönhetően a szabadon álló, kombinált hűtő- fagyasztókészülékünkbe könnyen behelyezhetünk akár tepsiket, vagy egy gigantikus görögdinnyét! A nagyméretű dolgok tárolásának csak a képzelet és persze az ízlésünk szab határt! 

Számok, amik nem unalmasak!

Ha az ember jól ismeri a háztartását, pontosan tudja, mekkora helyre van szüksége a hűtőjében. Nyilván egy egyedülálló férfi számára nem létszükséglet a gigantikus méret. Bár ki tudja, mennyi sört szeret felhalmozni az illető… Mindenesetre egy nagyobb háztartásban, vagy egy olyan helyen, ahol az evés nem csak a túlélést, de igazi örömforrást és művészetet is jelent, kifejezetten jó, ha nem kell azon izgulni, vajon hogy préselünk be mindent a hűtőbe? 

A Bosch KGN49 névre hallgató, 70 cm-es hűtő- fagyasztókészüléke egy hagyományos, 60 cm széles modellhez képest – ld. például a Bosch KGN39 termékétakár 19%-kal nagyobb térfogatot biztosít, míg az extra mély és széles Bosch KGN56 modell esetében 38%-kal nagyobb tárolóhelyről beszélhetünk! Hát mi ez, ha nem kényelem, flexibilitás? 

 

A rugalmas tárolás egyszerű lett

Mi magyarok is rászoktunk már a “nagybevásárlásokra”. És bár nyilván legtöbbször elfér az áru a hűtőben, az sem baj, ha átlátható marad a jégszekrény, nem vesznek el a termékek egymás takarásában, az összes élelmiszer szem előtt van. A Bosch XXL termékeinek és az Easy Storage funkciónak köszönhetően minden étel könnyen látható marad a jégszekrényben! Az extra nagy kombinált hűtő- fagyasztókészülék kihúzható polcai tökéletes hozzáférést biztosítanak a hátul levő élelmiszerekhez. A szabadonálló hűtő- fagyasztókészülék modellek biztonsági üvegből készült polcait ki lehet húzni, amely különösen megkönnyíti az élelmiszerek behelyezését és kivételét – ezzel egyidejűleg még kiváló áttekinthetőséget is biztosítanak. Emellett a VitaFresh fiókoknak köszönhetően a friss élelmiszerek tárolása biztonságos és tovább is maradnak frissen.

 

Rés-mentes élet: csak mert tágasabb, még nem foglal extra helyet! 

A piacon található szokásos hűtő- fagyasztókészülék modelleknek kb. 10 cm-re kell lenniük az oldalfalaktól, hogy az ajtók és a fiókok nyithatók legyenek.

A Perfect Fit tökéletes illeszkedésnek köszönhetően a Bosch szabadonálló hűtő- fagyasztókészülékeket közvetlenül a falak vagy bútorok mellé lehet helyezni. A hűtő szélessége megegyezik a rendelkezésre álló hely méretével.

Az eredmény: egy 70 cm-es, szabadonálló hűtő- fagyasztókészülék, amelyet be lehet tenni egy 70 cm-es helyre anélkül, hogy extra távolságra lenne szükség!

Megoldások, amiket imádunk!

Az alábbi pontokba szedve könnyen áttekinthetőek azok a technológiai vívmányok és tulajdonságok, amelyek a hagyományosabb, 60 cm széles, valamint az XL és XXL készülékek kapcsán igazán kiemelkedőek a piacon!

 • NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.
 • A++ energiahatékonyság: rendkívül takarékos hűtés.
 • Automatikus szuperfagyasztás: optimális kisebb adagok gyors fagyasztásához, míg védi a mélyhűtő tartalmát a felolvadástól, a hőmérsékletváltozás automatikus érzékelésének és állításának köszönhetően.
 • 2 hűtőkör: külön vezérelhető hűtési és fagyasztási terület – megakadályozza a szagok átáramlását.
 • Szuperhűtés: az újonnan behelyezett élelmiszereket gyorsabban lehűti, és ezáltal védi a már lehűtött termékeket.
 • LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.
 • HolidayMode: a fagyasztott élelmiszerek védelme és a hűtőszekrény energiapazarlásának megakadályozása.
 • EasyAccess polc: kihúzható üveglapok a kényelmes be- és kirakodáshoz, valamint a tökéletes áttekinthetőséghez.
 • MultiAirFlow rendszer: egyenletes hőmérséklet a készülék minden szintjén.
 • FreshSense: tökéletes tárolási hőmérséklet a külső hőmérséklettől függetlenül.
 • VitaFresh plus: a friss élelmiszert akár kétszer hosszabb ideig frissen tartja – a halat és a húst az extra hideg hőmérsékletnek, a zöldséget és a gyümölcsöt pedig az optimális páratartalomnak köszönhetően
 • VarioZone: nagyobb rugalmasság a kivehető üvegpolcoknak és fiókoknak köszönhetően a fagyasztótérben.
 • ColorGlass ajtó: minőségi és modern felület a hűtőajtón.
 • BigBox fagyasztófiók: fagyasztó dobozok egymásra pakolásához vagy nagyméretű fagyasztott árukhoz.

*Fontos, az egyes funkciók megléte a modell típusától függően változhat!

Ha megszületett az elhatározás, már csak választani kell!

A Bosch kombinált, NoFrost és (X)XL hűtőszekrényei között mindenki megtalálja a számára legjobb, legkényelmesebb modellt, amellyel konyhája és élete méginkább kiteljesedhet. Irány a MediaMarkt online piactere és üzletei, hogy a hamarosan berobbanó nyárra meglegyen a tökéletes jégszekrény!

Kapcsolódó MediaMarkt termékek: 

XXL hűtők:

BOSCH KGV58VL31 S kombinált hűtőszekrény

BOSCH KGN56AI30 No Frost alulfagyasztós hűtőszekrény 

BOSCH KGN56XI40 No Frost kombinált hűtőszekrény 

BOSCH KGF56PI40 No Frost kombinált hűtőszekrény 

XL hűtők:

BOSCH KGE 49 KL 4 P kombinált hűtőszekrény

BOSCH KGN49AI31 No Frost kombinált hűtőszekrény

 

 

105320cookie-check(X)XL hűtők – extra nagy belsőterű hűtőszekrények és fagyasztókészülékek