Az megvan, hogy a MediaMarktban a teljes irodát felszerelheted?

Saját céget futtatsz, esetleg te vagy az az angyal, aki beszerzi az összes szükséges apróságot a munkatársaid számára? Jó hírünk van, a MediaMarkt polcai csak úgy roskadoznak az irodai felszerelésektől. A kütyük mellett a kisebb holmikat is könnyedén beszerezheted nálunk! Mutatjuk a kedvenc termékeket és persze a teljes listát is feltárjuk!

 

Ha törik, ha szakad…

Az univerzális pillanatragasztó olyan, mint az elsősegély ládában a ragtapasz. Csak előbbit nem érdemes nyílt sebre tenni. Legalábbis nem emberire. Azonban minden más, tárgyi “sérülésre” alkalmas lehet a kis tubus tartalma. Legyen szó a kedvenc főnöki bögréről, az íróasztalok idővel lesöndörödő élvédőjéről, vagy akár egy letört női cipő sarkáról! Az univerzalitás számottevő!

Hogy egy hívás se vesszen el!

Bár egy népesebb irodában az állandóan megszólaló telefonok hangja alapjáraton zavaró lehet, a HAGENUK Hívásjelző és pótcsengő mégis hasznos holminak tűnik. Egy fel-alá rohangáló főnök mellett a telefonkészülék és vonali aljzat közé beköthető, akár 120 dB-ig állítható eszköz nem csak hangos lehet, de villogó fénnyel is jelez a bejövő híváskor.

Tipp: Húzzuk le a hangerőt teljesen, hagyjuk, hogy a fényjelző dolgozzon és ne maradjunk le egyetlen hívásról sem, miközben a kollégáinkat nyugton hagyjuk!

 

Nem élet-halál kérdése, de egy idegesítő jelenség ellenszere: a címke eltávolító!

A ragacsos árcédulák és vonalkódok felszámolása kapcsán a legtöbben acetonos körömlakk lemosóval szoktak próbálkozni. De hát miért is kéne ilyesmit egy munkahelyen megtalálni? Vagy miért kéne Mancikának erre áldoznia a saját lemosóját? Tartsunk VMD 17246 Címke eltávolítót az irodában és nem kell többet a randa ragacs maradványok nyomát bámulnunk! Repi ajándékok, céges karácsonyok meglepetései és a saját eszközparkunk is megtisztulhat végre!

 

MZ/X, MZ/X, vétel! Hallasz???

Ha van, ami tényleg rettenetesen idegesítő, akkor az a zajos konferencia hívás. Az élet egy-egy tárgyalás alatt sem kell, hogy megálljon az irodában. Elég, ha beszerzünk egy zajszűrő vagy egy sztereo mikrofont. A vétel máris tökéletes lesz. Akár üzletek is múlhatnak a kulturált egyezkedésen. Úgyhogy ne sajnáljuk a pénzt a minőségre!

A jó dolgozó és a jó munkaadó tízparancsolata…Persze laminálva!

Van, amit az ember hosszabb időre készít. Ilyen például egy házirend, vagy ami a legtöbb helyen problémás, a KONYHA-REND! Írd meg, nyomtasd ki, lamináld le a szabályokat és (talán) kialakul a rend! Ha kell, készíts sok, kisebb, tömör utasítás “kártyát” (a mosogatóhoz, a kávéfőzőhöz, a hűtőre és a hűtőbe! stb), így biztosabban átmegy az üzenet. A MediaMarktban különböző méretű és kiszerelésű lamináló fóliák várnak. Na meg persze a megfelelő irodai kisgépek!

Kapcsolódó MediaMarkt termékek:

LOCTITE H1409565 Univerzális Ütésálló Pillanatragasztó, 2g, 399 Ft
HAGENUK Hívásjelző és pótcsengő vezetékes telefonhoz, 8499 Ft
VMD 17246 Címke eltávolító, 200 ml, 1299 Ft
OLYMPUS ME-52 zajszűrő mikrofon, 7989 Ft
OLYMPUS ME-51S sztereo mikrofon, 19 899 Ft
OLYMPIA A4 lamináló fólia 100DB/csomag, 5699 Ft

 

71270cookie-checkAz megvan, hogy a MediaMarktban a teljes irodát felszerelheted?