Csőre töltve az óriás Samsung tablet

Megerősítette a pletykákat, sőt hivatalos specifikációs listát is közzé tett a Samsung brutális méretű táblagépéről, a 18,4 colos Galaxy View-ról.

Samsung_Galaxy_View_01_MMM

A táblagépek alapvetően is elsődlegesen a tartalomfogyasztást célozzák, gyártó még egy lapáttal rá is tesz: A Full HD felbontású kijelzőn egy  az 5.1.1-es Androidra húzott, kifejezetten videózásra kiélezett kezelőfelület fogadja a felhasználókat, a hangélményt pedig az előlapba épített 4 wattos sztereó hangszórók biztosítják. A gigászi megjelenítő alatti hardverről egyelőre annyit tudni, hogy nyolcmagos, 1,6 GHz-es órajelű processzorra számíthatunk, a pletykák Exynos processzorról szólnak, de nyilván ez nem hivatalos találgatás. A rendszermemória LDD3-as típusú és 2 GB-os méretű, míg a háttértár 32 vagy 64 GB lesz, a bővíthetőség további 128 gigabájtig terjed. Az Galaxy View gyári leírás szerint 8 órás üzemidejét egy egyelőre szintén ismeretlen kapacitású akkumulátor biztosítja.

Samsung_Galaxy_View_03_MMM

A készülék extrém méretéhez és tabletek világában brutálisnak ható 2,65 kg-os súlyához megfelelően a hátlap nem csak egy kihajtható támaszt, hanem egy külön fogantyút is kapott a könnyebb szállításhoz.

Samsung_Galaxy_View_02_MMM

A Samsung a Galaxy View kapcsán egyelőre még sem az árról, sem a megjelenés idejéről nem nyilatkozott.

 

34950cookie-checkCsőre töltve az óriás Samsung tablet