A 2019-es őszi Glamour-napokra október 10. és 13. között kerül sor. A start pisztoly eldördülése előtt szeretnénk egy kicsit segíteni a káosz elkerülésében és az élmény szerű, okos vásárlásban! A Glamour-napok kuponjait a 2019. októberi Glamour magazinban találhatod meg. A MediaMarkt tippjeit pedig pár sorral lejjebb!

“Itt van az ősz, itt van újra…” És ahogy az már szinte hagyomány, az évszakkal együtt beköszönt az idei kupon őrület is. A kellemes, stressz mentes és hatékony vásárláshoz azonban kell egy kis tervezés. Épp ezért összeszedtünk pár pontot a lista mániásoknak, és azoknak is, akik még nem tudják, hogy azok! Az előkészületek és a jegyzet készítéssel akár a nyakunkon lévő karácsonyi időszakot is könnyebbé teheted! Márpedig ki ne vágyna arra, hogy végre egyszer ne maradjon minden az utolsó pillanatra! Élj a lehetőséggel és használd ki a Glamour-napok és a MediaMarkt kedvezményeit!

Szempontok ahhoz a bizonyos listához

Egy lista lényege, hogy minden kérdést körbejárjon, ami az adott témához kapcsolódik. Meg persze hogy segítse az életedet. Az alábbi, gondolatébresztő témák mellett persze akadhat még saját kérdésköröd, amit érdemes átgondolni. Addig is használd a mi lista alapunkat!

  • Szerezd be az októberi Glamourt, hogy lásd, pontosan mire szólnak az idei, 2019. őszi kuponok és mindezeket hol szerezheted be helyileg! Ellenőrizd, hogy az általad felkeresni kívánt MediaMarkt üzletben kapható-e, készleten van-e a termék!
  • Írd össze, milyen eszközökre, termékekre van elengedhetetlen szükséged a háztartásodban!
  • Böngészd át a MediaMarkt honlapján a vonatkozó termék családokat és kategóriákat, hátha valamiről megfeledkeztél volna!
  • Gondold át, hogy az égetően szükséges cikkek mellett van-e olyasmi, ami további segítség lehetne a hétköznapjaidban, amitől magabiztosabb, egészségesebb, fittebb és hatékonyabb lehetnél!
  • Írd össze a közelgő születésnapokat, évfordulókat, esküvőket és gondold át, kinek mit szeretnél adni, ezekből pedig mi az, amit megtalálsz a MediaMarkt akciós polcain!
  • Bármilyen különös is, írd össze a karácsonyra szánt személyek listáját és vesd össze a MediaMarkt Glamour kuponokkal kedvezményesen beszerezhető termékeivel! Biztos, hogy lesz átfedés!
  • Készíts egy rövid listát arról, aminek te magad hirtelen nagyon örülnél, majd a kapcsolódó kupon kíséretében véletlenül ejtsd el a párod előtt…Elvégre te is megérdemelsz egy kis kényeztetést!

Hasznosság és egy kis “luxus”

A fenti listákat eleve két részre is bonthatod. Hiszen a hasznos termékek és termékek mellett ott vannak a “jelenleg nem égetően fontos”, de a szívednek kedves darabok is. Mivel a Glamour-napok fókuszában elsősorban a szépség, a divat és az életmód áll, így megengedhetsz magadnak egy kis kényeztetést. Sőt! Az ősszel bekövetkező éghajlati változásokkal érkező fizikai fáradságodon is sokat javíthatsz! A Glamour és a MediaMarkt együttműködésében olyan márkákhoz is kedvezményesen hozzájuthatsz, mint a Bissell, Braun, Oral-B, Philips vagy a Saeco! 

Fáradékonyság? Kevesebb türelem a külsőddel kapcsolatban? Szerezd be az akció során azokat az eszközöket, amelyek nem csak megkönnyítik az életed (mert profin, gyorsan végzik el a dolgukat), de új lendületet és magabiztosságot adnak számodra az egyre rövidül nappalok során! Sugározz energiát a MediaMarktban megvásárolt termékek használatának köszönhetően! Újulj meg bátran a külsődben és merd bátran segítségül hívni a technológiát! Az eredmény nem csak látványos lesz, de belülről is érezni fogod, hogy a nyár tovább tombol!

Igen, a férfiak számára is terem babér a kupon napok alatt!

Urak, figyelem! A jó megjelenés mindenki számára fontos. Hatalmas tévhit, hogy csak a nőknek kell tenniük a külsejükért, egy férfinak elég humorosnak lennie. Nem! Az ápolt bőr, a fehér fogak, a haj és arcszőrzet gondos karbantartása igenis fontos része a létezésünknek. És ahogy egy nő is kivirul, ha tesz magáért, úgy egy férfi is meg fogja érezni a változást, ha elkezd adni magára. Úgyhogy ne szégyelljük elkérni a párunk októberi Glamour magazinját, vagy leemelni egyet az újságárus standjánál. A lista készítés és az előrelátó készülődés a közelgő ünnepekre pedig tényleg univerzális tudás! Úgyhogy hajrá, legyen az idei Glamour-napok épp annyira a férfiaké, mint a nőké!

További részletek a Glamour októberi számában, valamint a MediaMarkt üzleteiben!