Gamer élet a szájber téren kívül: relikviák feketeöves geekeknek!

Ki mondta, hogy a szenvedélyed csak a négy fal között kell megélned? Jól esik összenézni egy másik gamer őrülttel? Szívesen veszed magad körbe olyan tárgyakkal, amik a szenvedélyedre emlékeztetnek? A MediaMarktban nem csak a legjobb játékokat és a legprofibb gamer felszereléseket biztosítjuk számodra, de roskadoznak a polcaink a kiegészítő relikviáktól is!

A Minecrafttól a Call of Duty-n át a Fortnite-ig minden megtalálható a MediaMarkt Gamer & Videós relikviák szekciójában. Az idősebb, a gamer társadalmon kívül álló szíveket is megdobogtató retro darabok mellett a legújabb trendnek megfelelő választék között lehet válogatni mind az online vásárlótérben, mind az áruházakban. A kérdés már csak az, mire vágysz? Pólóban utazol, megőrülsz a gym bag típusú tornazsákokért? A kedvenc bögréd több figyelmet kap, mint a rokonaid? A táskád és a kulcstartód is a kedvenc videójátékodról árulkodik? Akkor ez a cikk neked szól!

 

Mutasd a bögréd, megmondom, ki vagy!

 

Bár hisszük és valljuk, hogy a teljes élethez és az egészséges testi és szellemi fejlődéshez csak mértékkel lehet a számítógép és a kijelzők előtt ülni, azt is tudjuk, hogy vannak olyan időszakok, amikor megszalad a ló és belefut az ember egy átjátszott éjszakába. Mikor máskor jön jól egy erős kávé, persze a kedvenc bögrénkből? A klasszikus füles kiszerelés mellett a termosz típusú hordozók is a top kínálatban vannak. De persze a hőre változó változat mellett sem lehet csak úgy szótlanul elmenni. A videójátékokhoz kapcsolódó edényeken túl a Star Wars vagy épp a Marvel Univerzum világához tartozó darabok közül is válogathatunk. 

 

Kiemelt kedvenceink: 

Warhammer Fantasy Battle hőre változó bögre

Assassin’s Creed hőre változó bögre

Assassin’s Creed utazó bögre

World of Warcraft: Horda bögre

 

Öltözködöm, tehát gamer vagyok!

 

Bár a női rajongókat egyelőre nem kényezteti el a piac, a férfi pólók és a kapucnis pulcsik terén bőven van választék. Növésben lévő S-es méretet hordók és kifejlett, XXL-es példányok, előre! A hölgyeknek tippként ajánljuk a sportos pólók nyakának kivágását, vagy épp Lara Croftos trikóvá való átszabását!

 

Kiemelt kedvenceink: 

Gears of War 4: Red Omen Hoodie, fekete – M

Warhammer 40K Ork, szürke – M – póló

World of Tanks: Camo Hoodie, terepmintás – XL – póló

Assassin’s Creed Callum Lynch, fekete – S – póló

 

Kiegészítők, orrvérzésig

 

A felsőruházat mellett a baseball sapkák és oldaltáskák, valamint a hátizsákok a legnépszerűbb gamer relikviák. De persze akad gamer usanka is a kínálatban. Hiába, jön a tél, fel kell mindenre készülni. Bár a túlságosan “matchy-matchy” stílus kerülendő (magyarán nem érdemes tetőtől-talpig fellogózni magunkat, a kisebb kiegészítők, mint egy szolid övcsat vagy egy pénztárca nem oltják ki egymást. Az ékszerek szerelmeseinek is akad termék, csak kattintani kell!

 

Kiemelt kedvenceink: 

World of Tanks: Messenger Bag

PlayStation formázott oldaltáska

Mafia III Military Messenger Bag

Assassin’s Creed Syndicate pénztárca

PlayStation 2 Baseball sapka

Mafia III – Military Flat Cap baseball sapka

World of Tanks Winter Hat (sapka)

World of Tanks Webbing Belt (öv)

Warhammer 40K – Imperial Rosarius Pendant nyaklánc

Assassin’s Creed Metal Logo karkötő

AC Origins Logo Hieroglyph kulcstartó

Full szettek:

Spyro Big Box

Black Ops IV Big Box

 

Mert néha kell egy hideg sör…

 

A forró italok mellett a hideg, jeges folyadékok számára is vannak logózott, dizájnos gamer relikviáink! Van egy olyan érzésünk, nem feltétlenül az ásványi anyagokban is vitaminokban gazdag pezsgőtabletták fognak a fél literes üvegekben úszkálni. Mindenesetre még sör is jobb az energiaitaloknál… Bónuszként az egyetlen, témába vágó felespoharat is felsorakoztattuk kiemelt gamer relikvia listánkba!

 

Kiemelt kedvenceink: 

World of Warcraft: Horda korsó

World Of Warcraft: A Szövetség korsó

Overwatch – Logo korsó

Assassin’s Creed Silhouette korsó

Mafia III Revolver Shots felespohár szett

 

Retro vonal

 

Ahogy már fent említettük, a gamer lét nem csak a mai korra jellemző. Anno, a Commodore 64-ek előtt, meg a játéktermekben ülve bőven folyt a játék. Kicsit más tempóban, más színvonalon. De folyt. A most következő relikviák és kiegészítők annak a korosztálynak szólnak, akik a videójátékok hajnalán merültek el a pixelek világában. Meg persze azoknak a fiataloknak, akiket valamiért vonz a retro gamer kultúra!

 

Kiemelt kedvenceink: 

Gameboy utazó bögre

Gameboy Cookie Mug bögre

Pac-Man formázott bögre

Pac-Man tornazsák

Atari Vintage Logo L póló

Atari Vintage Style baseball sapka

Atari bokazokni

Nintendo NES 3D fém kulcstartó