Hogyan válassz hajformázót

Kevés olyan dolog van, amivel egy nő több időt tud eltölteni, mint a hajápolás. Manapság már a legkülönbözőbb és legmodernebb eszközök tucatjaiból lehet válogatni ahhoz, hogy a hajápolást mesteri szintre emeljük akár otthon is. Valljuk be azonban, gyakran még minket, nőket is meglepetésként ér, hogy egy-egy kütyü mire képes és milyen frizurákat lehet velük alkotni.

Hajszárító

Természetesen sokan szentül vallják, hogy a levegőn szárított haj a legegészségesebb és úgy összességében az optimális megoldás, ami persze nyáron nem is haszontalan ötlet, ám a hidegebb hónapokban nem éppen a legkellemesebb érzés. Ráadásul attól hogy az ember lánya a meleg levegő ártalmaitól félti tincseit, még nem kell lemondania a gyors hajszárítás luxusától, hála a mára már széles körben elterjedt hideg levegős ionos hajszárítóknak.
Azok pedig, akik hajszárítás közben már kapásból formázni is kívánják hajukat? Nekik sem kell álmatlanul forgolódniuk éjszakánként, egy egyszerű meleg levegős hajformázóval egyszerre kifésülhetik és megszáríthatják hajkoronájukat.

hair1

Hajvasaló

A hajvasaló már csak azért is végtelenül hasznos kis szerkezet, mert, ha valamilyen véletlen folytán túltennénk magunkat az „egyenesre vasalós” korszakunkon, rádöbbenhetünk, hogy ezzel a kütyüvel még göndöríteni is lehet a frizuránkat, nem beszélve a frufru formázásáról.
Persze amennyire népszerű, sokan annyira vélik károsnak is a hajvasalókat, pedig szerencsére ma már akár nedves hajon is lehet őket használni, nem károsítják a frizurát.

beauty-15932_1920

Hajgöndörítő

Az élet egyik kegyetlen szabálya: akinek göndör a haja, az egyenest, akinek egyenes a haja, az minduntalan göndört akar. Attól függően pedig, hogy precíz, apró loknikat szeretne az illető, vagy nagy, laza fürtöket, választhatunk vékony és vastag csövű hajgöndörítők közül.

Aki mindent vinne

Azok a nők (vagy akár a hosszú hajkoronával rendelkező férfiak), akik már unják a szimpla hajvasalás-hajgöndörítés rutinját, még mindig meglephetik magukat olyan hajformázókkal, amelyek levehető fejüknek hála, egyszerre egyenesítenek, göndörítenek, kreppelnek, a fésülésről már nem is beszélve.
Akik pedig igazán különleges hajfonatokra vágynak, mindenképpen ismerkedjenek össze a BabyLiss Twist Secret hajfonójával, amely alkalmas két hajtincs egybe-, de akár különfonására is.

hajfonó

46420cookie-checkHogyan válassz hajformázót
Címkék
#Lifestyle