Húsvéti alap felszerelés: italozós játékok gyermeteg lelkű nagykorúaknak!

Ez a Húsvét lesz a végső! Már amelyiket józanul abszolválunk. Reméljük, sokan követték tanácsainkat és megtisztultak a tél végén. Így aztán megújult szervezettel zuhanhatnak a sonka-torma-tojás szentháromságba, amelyet kellemes házi pálinkákkal és egyéb kísérőkkel öblíthetnek le. Nem is akár hogyan! Két eszköz, számos delíriumos perc: jöjjön a MediaMarkt extra húsvéti ajánlata!

“Tűzoltó leszel s katona”

(József Attila)

Az Altatón nevelkedett nemzedék, de talán a mai kisfiúk vágyálma is, hogy egy napon bátor (és szexi) tűzoltó lehessen. Nos, mindazok, akik végül más hivatást választottak, kielégíthetik régi vágyukat egy helyes party kellékkel. Ráadásul búfelejtőt is ihatnak a pályaorientációs eltévelyedés kapcsán. Aztán egyszerűen koccinthatnak a húsvétra. Vagy bármire, amire jól esik. Bár hölgyek számára is ajánlott a készülék beszerzése, mi egyelőre nehezebben tudjuk elképzelni egy pizsama party-n a helyes kis italadagolót. De egy leánybúcsún már lehet, jó szolgálatot tehet az 1,7 literes segédeszköz.

A használat a napnál is világosabb: a tartályt egyszerűen fel kell tölteni alkoholmentes vagy alkoholos itallal. Illetve italokkal! Majd az elegyítés és rázogatás után össze csatlakoztatni kell a szórófejet. Végül – ki nem találnák! – a csövet egy pohárba kell helyezni és a szórófejen lévő kart lenyomva ki kell szépen porciózni a kevert italt. Mi ugyanezt azért szájba irányítva is el tudjuk képzelni, de az már inkább a buli vége felé esedékes…

Felcsigáztunk? Itt szerezheted be azonnal a MediaMarkt terméket!

Ára: 3199 Ft

Az élet, mint a biliárd golyók, tova gurul…

(ismeretlen szerző)

A teljesen értelmetlen “idézet” után jöjjön egy szintén nem sok értelemmel bíró, de annál szórakoztatóbb eszköz. Nem is akármilyen névvel! A PACSULA 57304 PoolPia kissé futurisztikusan hangzó brand-je kapcsán ittas Star Trek és Star Wars hősöket vizionálunk. Na meg a locsolkodók vigyorgó árját.

Bár a készlet alapvetően csak esztétikai értékkel bír, mi már látjuk a lehetőségét egy összetettebb játéknak. A számozott felespoharaknak hála többféle italozós folyamatot el tudunk képzelni. Először is fel kell mérni a készletet, hiszen nem pontosan egyezik a standard biliárdéval (míg a játékasztalon 15, addig a PoolPia rendező tálcáján 9 golyó található). Ezt követően egy vakon történő “golyó” választás után különböző sorrendeket állíthatunk fel. Pl. az ivás növekvő, vagy épp csökkenő számsorrendben történhet. Esetleg a számok szorzókat jelenthetnek. Így nem csak egy felest kell abszolválnunk, hanem annak többszörösét. De lehet párokat is találni, mind a számok összegét, mind a páros-páratlan értékeket nézve.

Ha elég józanok és kreatívak vagyunk az induláskor, kifejezetten érdekes játékokat hozhatunk ki a készletből! Aztán ha nem stimmelnek a szabályok? Egye fene, ki fog rá emlékezni a harmadik kiürített golyó után?

Felcsigáztunk? Itt szerezheted be azonnal a MediaMarkt terméket!

Ára: 3999 Ft

További húsvéti tippjeinket keresd a MediaMarkt online magazinjában! 

55470cookie-checkHúsvéti alap felszerelés: italozós játékok gyermeteg lelkű nagykorúaknak!