Kedvenceink bizonyítják be, hogy a tv az ember legjobb barátja!

Avagy nagyképű ajánlatok a képernyők hőseinek nézőpontjából…

Képernyő előtt üldögélés a képernyők mögött? Talán sokunknak beugrik erről egy-egy ikonikus sorozat. De míg itthoni viszonylatban talán csak a Szomszédok készülék ütögetései rémlenek, a külföldi piac forgatókönyv írói néha komolyabban ráfeküdtek a témára. Jöjjön három klasszikus sorozat, amely szereplőinek a tv úgyszolván minden. És hogy méret szempontjából mit választ Michael Scott, Chandler Bing és Joey Tribiani, vagy épp Jesse Pinkman? Máris kiderül!

1. A hivatal (The Office)

 

Bár a sorozat eredetileg Nagy-Britanniában született, az amerikai remake kivételesen nem okozott csalódást. Steve Carell zseniális alakítása, mint “a világ legjobb főnöke” sok néző számára lehet ismerős a való életből. Az ál-dokumentum sorozatként rögzített, 9 évadot megélt szórakoztató műsor központi karaktere, Michael Scott valóságérzete jelentősen eltér az átlagemberétől. Nem csoda, ha rég dédelgetett álma, egy plazma tv beszerzésekor sem pontosan olyan eszközt választ, amit az ember egy kirendeltség vezetőjétől elvárna. Nos, Michael a 4. évadban jut el odáig, hogy régi vágyát beteljesítve megvegyen egy 200 dolláros, kb. 55 000 Ft-os  készüléket. És hogy mekkora az bizonyos plazma? Lássuk!

Rajongóknak ajánlott termékek:

  1. Jóbarátok (Friends)

Chandler és Joey kapcsolata televíziókészülékükkel meglehetősen tipikusnak mondható. A Baywatch lassított, futó jeleneteit a két lakótárs nagy képernyőn keresztül, a lehető legnagyobb kényelemben szereti nézni. Az amerikai-konyhás nappaliban álló készülék mai szemmel nem tűnik nagynak. A két tv-függő srác azonban hímestojásként bánik vele.

A képernyő köré épített bútorok, na meg a filmek és műsorok nézésére alkalmas fotelek fejlődése parádésan nyomon követhető a 10 évad alatt. A gondosan elhelyezett készülék a lakáscserével járó fogadást követően is a fiúkkal vándorol, amikor is a felnőtt tartalom ingyenes élvezete miatt egy darabig ki sem merik kapcsolni az adást. Hiába, ilyen a szerelem…

Rajongóknak ajánlott termékek:

 

  1. Totál szívás (Braking Bad)

Jesse Pinkman karaktere  2008 és 2013 között elég sok mindenen átesik, amit józan ésszel talán nehéz feldolgozni. A fiatal junkie élete egyre inkább szétesik a sorozat főhősének, Walter White-nak megismerése kapcsán. A lélekben szinte gyerek Pinkman amint pénzhez jut, elképesztő méretű és felszereltségű házimozi rendszert épít ki magának. Hiába, Jesse már a mai kor gyermeke.

Rajongóknak ajánlott termékek: