Sajnáljuk hölgyeim, bár minden tiszteletünk a kiváló háziasszonyoké és a figyelmes barátnőké, a most következő termékkel nehéz versenyre kelni. Legalábbis egy bizonyos versenyszámban. De ne aggódjunk, minden más kérdésben Önök a jobbak! Bosch Home Connect, avagy egy álom, ami gombnyomásra életre kel!

Okostelefon, okosóra, lépésszámláló, GPS. Napjaink kényelmet szolgáló eszközei, kütyüjei és applikáció életünk részévé váltak. A kényelem mára olyan hétköznapi dolog, mint a lélegzetvétel. És hát miért ne élveznénk ki a technológia nyújtotta előnyöket? 

Háztartási gépeink egy része programozható, mire hazaérünk addigra jár le a mosás, a kedvenc sorozatunk már felvéve. Mit szólnának hozzá, ha mostantól a fröccsnek való bor és szóda, na meg a sör is a tökéletes hőmérsékleten várna ránk és még a rakott krumpli is pont akkorra pirulna meg, mire kattan a zár az ajtóban? Jöjjön a XXI. század egyik új kedvence, a harmonizálható háztartási gépek nyújtotta paradicsom: a Bosch Home Connect!

Mi az a Bosch Home Connect, avagy ki is az új intelligens háztartási alkalmazottunk?

A Bosch Home Connect használatával okostelefonon vagy táblagépen egyszerűen és logikusan vezérelheti az egyes európai márkák által gyártott háztartási gépeit. Akár a sütőjét kívánja előmelegíteni az irodájából, akár a mosógépének van szüksége több öblítőre, miközben Ön még a bevásárlóközpontban van.

Extrák – tippet ad és sikít, ha baj van!

A Bosch Home Connect messze több funkciót biztosít, mint csak a háztartási gépek távolról történő vezérlése. Ötleteket kaphat a készülékek és a hozzájuk néhány kattintással rendelhető tartozékok használatához, valamint receptötleteket ad, tájékoztat a készülékek állapotáról és műszaki támogatást nyújt egy esetleges meghibásodás esetén.

Hogyan működik a Bosch Home Connect?

A Bosch Home Connect a vezeték nélküli internetkapcsolaton (WLAN) keresztül kapcsolhatja össze a háztartási gépeit az okostelefonjával vagy a táblagépével. Ez azt jelenti, hogy nincs szüksége további hardverre: csak egy Bosch  Home Connect funkcióval rendelkező eszköz kell, valamint a mobilalkalmazás, amelyet 2014 decembere (iOS) és 2015 júliusa (Android) óta ingyenesen le lehet tölteni.

A beépített WLAN csippel rendelkező készülékeket a Bosch Home Connect használatával lehet távolról vezérelni és kezelni. A háztartási gépek fontos funkcióit szintén a Bosch Home Connect segítségével lehet távolról elérni. A háztartási gépekkel történő adatátvitel védett, és megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványok előírásainak!

Milyen gépeket tud a Home Connect vezérelni? – Szörfözzön a különböző márkák között!

A Home Connect az első olyan alkalmazás, amely képes különböző háztartási gépgyártók készülékeit vezérelni. A jövőben úgy vásárolhatja meg a hálózatba kapcsolt háztartási gépeit, hogy nem kell mindig ugyanahhoz a márkához ragaszkodnia.

A háztartási gépek gyártói a legújabb generációs eszközeiket már a Home Connect szabványnak megfelelően szállíthatják.

Varázslat kulcsszavakban!

A háztartási gépekhez kifejlesztett mobilalkalmazással képes a készülék legfontosabb funkcióinak vezérlésére akár távol van akár a környéken.

  • elindíthatja vagy leállíthatja a készülékeket
  • szüneteltethet egy-egy alkalmazást
  • egymás után különböző programokat futtathat– például egy sütő esetében
  • bármikor ellenőrizheti a készülék állapotát, így tudhatja, hogy hol tart a programja, vagy hogy tényleg kikapcsolta-e a készüléket.

Összefoglalva: meglephetjük önmagunkat és szeretteinket – mondjuk a házimunka oroszlánrészét végző párunkat – egy olyan alkalmazással, amely egyszerűen kezelhető, praktikus, a csúcsra emeli a kényelmi szintünket és tulajdonképpen egy izgalmas játékszer! Ne feledjük, a Home Connect nagyon sok mindenre jó. De azért csókot nem nyom a párunk arcára munka után. Hiába, vannak azok a kellemes kötelességek, amikről sosem fogunk tudni lemondani. Bárhol is tart a technológia! Nos, akkor jöhetnek azok a hűtött sörök?

További információkért és a Bosch Home Connect-tel vezérelhető márkákért és berendezésekért keresse munkatársainkat a Media Markt üzleteiben!