Kütyük karácsonyra 15 ezer forint alatt

Visszaszámlálás indul, hamarosan itt a karácsony. Aki még nem találta meg a megfelelő ajándékot, és 15 ezer forintnál nem szeretne többet költeni, az nézze meg összeállításunkat!

TRUST Yudo vezeték nélküli okostelefon töltő

Szinte az összes, a kínálatban jelenleg elérhető, Qi-kompatibilis okostelefon vezeték nélküli töltésére alkalmas kütyü, amire csak rá kell helyezni a mobilt, hogy az aztán varázsütésre feltöltődjön. A töltő FOD funkcióval is rendelkezik (Foreign Object Detection, magyarul: idegen tárgyak észlelése), amely megelőzi a fémtárgyak károsodását.

Tovább a termékre >>>

XIAOMI Mi Band 5 aktivitásmérő

Sokan komoly elhatározásokkal futnak neki a következő esztendőnek, amelyek között a mozgás örök dobogós. Nekik lehet tökéletes ajándék az aktivitásmérő, ami nemcsak a különböző sportágakat követi nyomon, de számolja a lépést, a pulzust és az alvást is méri.

Tovább a termékre >>>

PEAQ PPA301BT-B hordozható bluetooth sztereó hangszóró

Ma már nemcsak a fülhallgatón át, de hangszórón keresztül is szeretjük “magunkkal vinni” kedvenc zenéinket. A kis méretű Bluetooth hangszóró minden okostelefonnal párosítható, akkumulátorának élettartama akár 16 óra, ráadásul szabvány szerinti  por- és vízvédelemmel is ellátták. Kis mérete ellenére a hangot minden irányban kibocsátja. 

Tovább a termékre >>>

HAMA Supreme 20HD univerzális powerbank

Minden kütyütulajdonos alapkelléke az univerzális, nagy kapacitású hordozható töltő,, ami tulajdonképpen nem más, mint egy mobil konnektor, ami egyszerre két készüléket tölt. 20 000 mAh-es kapacitásának köszönhetően egy okostelefont akár hat-tíz alkalommal is képes feltölteni. 

Tovább a termékre >>>

Apple AirTag

Az Apple AirTag hasonlóan működik, mint a Samsung SmartTag, csak az iPhone készülékekkel és más Apple készülékekkel kompatibilis. A nyomkövető azok számára ideális ajándék, akik hajlamosak elfelejteni, hogy hova tették legszükségesebb kellékeiket (például a kocsikulcsot), vagy gyakran elhagyják azokat – az AirTaggel szuperkönnyen követhetővé válnak. Csak fel kell tenni egyet a kulcscsomóra, a pénztárcába vagy épp a hátizsákba, helyzetük pedig meg is jelenik a Lokátor appban. A kütyüvel természetesen nemcsak az eszközök, de szeretteink is nyomon követhetők.

Tovább a termékre >>>

Logitech G305 vezeték nélküli egér

A Logitech kicsi, könnyű és lenyűgözően olcsó, játékosoknak szánt egere több, a gamer perifériákkal kapcsolatos előítéletnek is ellentmond. Megjelenése letisztult, egyszerű, hiába wireless, válaszideje és súlya elsőosztályú, és mindez csak használat közben érződik, az árában nem. 12000 dpi-s felbontás (az értéket az egér testén lévő gombbal menet közben bármikor szabályozhatjuk), hat kézre álló gomb, memóriaprofil, ARM processzor: tökéletes akár haladó gamerek számára, akik szeretnék kipróbálni a wireless perifériák szabadságát.

További a termékre >>>

Redragon Kumara mechanikus billentyűzet

Bár érthető, ha valaki gyanakszik a 15 ezer forint alatti mechanikus billentyűzetekre, a Redragon nem véletlenül a tudatosan vásárló, feleslegesen nem költekező gamerek egyik kedvenc márkája. Az igazán fontos komponenseken nem spórolt a gyártó: a switchek valóban mechanikusak és tartósak (többfajta variációval adták ki, mi most a brown változatot ajánljuk), az RGB tényleg RGB, a válaszidő példás, a design letisztult, strapabíró műanyag. Természetesen vezetékes, és egészen kis méretű, tehát numerikus billentyűzetrész nélküli, de ez a használatban nem jelent kompromisszumot. Tökéletes első mechanikus billentyűzet, vagy tapasztalt gamereknek utazáshoz.

Tovább a termékre >>>

URAGE Stream 400 Plus mikrofon

Ahogy a neve is sugallja, ez egy tőről metszett gaming/streamermikrofon, tudásához képest nagyszerű áron. Ráadásul kamerán keresztül, látványra is meggyőző, anélkül, hogy a kamera képének felét kitakarná, a streamer arcával együtt Beépített tripod, szabadon dönthető fej, mellékelt, szintén szabadon mozgatható pók, 50 Hz és 16 kHz közti frekvenciaátvitel – azaz az emberi hangnál jóval többet lefed -, USB-s plug and play kivitel. Tökéletes megoldás nem csak kezdő streamereknek és mindenkinek, akinek fontos a saját hangja minősége.

Tovább a termékre >>>

Címkék
#karácsony