A legjobb 16: pasi nézőben a VB-n!

Bár női szemmel a foci pontosan ugyanúgy élvezhető, mint férfiként, a játék egy aspektusára jó eséllyel csak az egyik nem van kihegyezve. Igen, ez a külalak. Már a játékosoké (és egyes esetekben a szövetségi kapitányoké). Kiválasztottuk minden, az egyenes kiesése szakaszba továbbjutó csapat legjobb pasiját, hogy a tornát követve kiderüljön, “ki a legszebb a vidéken”. Lányok, asszonyok, 16 sportos, sármos és nem mellesleg tehetséges férfi következik!

Vannak válogatottak, ahol az ember vért izzad, hogy mindössze egy főre csökkentse a játékos keretet. És vannak olyanok is, ahol ellentétes problémával állunk szemben: a bőség zavarában azt sem tudjuk, mit csináljunk, amikor egy valamire való, szívdöglesztő férfira vadászunk. Abból válogattunk, ami adatott: a legjobb 16 közé jutó nemzet fiait alaposan áttanulmányozva ezek a pofik egy külön bajnokság résztvevőivé váltak a MediaMarkt olvasói számára!

Tejfölös szájú, hajasbaba, római arcélű, színesbőrű, öregebb, fiatalabb, kopasz, favágó-szexuális. Minden van itt kérem, mint a búcsúban!

Fontos! A sportolók teljesítményét is tiszteljük. De most egy kicsit máshoz volt kedvünk. Kisbabás-kutyás-tesztoszteronos kontent a VB hajrájában!

 

Uruguay – Giorgian Daniel De Arrascaeta Benedetti

Az olasz-uruguayi kettős állampolgárságú középpályása mindössze 24 éves. Kisfiús ábrázatával nagyjából egyedüliként indult a legjobb képű jelölt címért válogatottjában. 

 

Születési adatai: 1994. június 1. (életkor 24 év), Nuevo Berlín, Uruguay

Magassága: 1,72 m

Súlya: 67 kg

Jelenlegi csapata: Cruzeiro EC

Fotó: Instagram

 

Portugália – João Filipe Iria Santos Moutinho

Moutinho-nak sem volt különösebben nehéz dolga. Lehet egy zseni Ronaldo, az arca nem feltétlenül felel meg a klasszikus szép-, vagy épp rosszfiús ideálnak.  A rossz hírünk annyi, hogy a fiatalember 11 éve (!) boldog házasságban él és két gyermek édesapja. A család egyébként 2012-ben apu 1,92 millió eurós fizetéséből éldegélt…

 

Születési adatai: 1986. szeptember 8., Portimão, Portugália

Magassága: 1,7 m

Súlya: 61 kg

Jelenlegi csapata: AS Monaco

Fotó: Instagram

 

Franciaország – Thomas Lemar

Úgy látszik, Monaco-ban számít a külcsíny. A guadeloupei származású, 22 éves francia középpályás ugyanis a fenti Moutinho klub csapattársa. A fiatal fiú többek között nevetős tekintetével és felháborítóan szép bőrével vívta ki magának a listás pozíciót.

 

Születési adatai:  1995. november 12., Baie-Mahault, Guadeloupe

Magassága:  1,7 m

Súlya: 58 kg

Jelenlegi csapata: AS Monaco

Fotó: Instagram

Argentina – Gonzalo Gerardo Higuaín

Gonzalo Higuaín argentin válogatott labdarúgó francia állampolgárságának köszönhetően akár a gall válogatottat is erősíthetné. Majd kiderül, jól játssza-e ki a kártyáit az immár 30 éves játékos. Addig is merüljünk el azokban a sötét szemekben.

Megjegyzés: Az argentin csapatban két ember között hezitáltunk, Nicolás Alejandro Tagliafico ezúttal nem került be a különleges válogatottba. 

 

Születési adatai:  1987. december 10.,  Brest, Franciaország

Magassága:  1,84 m

Súlya: 89 kg

Jelenlegi csapata: Juventus FC

Fotó: Instagram

Brazília – Alisson Ramses Becker

A 25 éves brazil válogatott játékos nem egyedüli focista családjában. Ez persze talán nem meglepő egy brazil háztartásban. A szépfiús külső mindenesetre már elkelt, a fiatalember nős, sőt már apuka is. Ennél a csapatnál kifejezetten nehézkesen hoztuk meg a döntést, a brazil válogatottban ugyanis úgy fest, nincs egy igazán kiugró arcél.

 

Születési adatai:  1992. október 2., Novo Hamburgo, Brazília

Magassága: 1,93 m

Jelenlegi csapata: AS Roma

Fotó: Instagram

 

 

Mexico Jonathan dos Santos Ramírez

A Dos Santos klán legfiatalabb focistája úgy fest, kinézetével is túlszárnyalta bátyjait. A kutyás fotó kihagyhatatlan magas labda egy sztár Instagram oldalán, így mi is megosztjuk.

 

Születési adatai:  1990. április 26., Mexikóváros, Mexikó

Magassága: 1,72 m

Súlya: 74 kg

Jelenlegi csapata: Los Angeles Galaxy

Fotó: Instagram

 

 

Belgium – Jan Vertonghen

Hogy a világos árnyalatok és a baba arcú fiúk rajongóinak is kedvezzünk, Yannick Ferreira Carrasco helyett a 31 éves, 4 éve nős Vertonghent hoztuk ki győztesnek. Már csak a magassága miatt is. Meg a nyitóképként virító fekete-fehér fotója okán…

 

Születési adatai:  1987. április 24., Sint-Niklaas, Belgium

Magassága: 1,89 m

Súlya: 88 kg

Jelenlegi csapata: Tottenham Hotspur FC

Fotó: Instagram

 

Japán – Gōtoku Sakai

Tudjuk, tudjuk, a 27 éves válogatott, japán-amerikai állampolgárságú játékos sokkal inkább ütött a német anyukájára, mint japán édesapjára. Sakai kisfiús ábrázata mellett azonban nem tudtunk szó nélkül elmenni. Ezúton is elnézést kérünk az erősebb ázsiai vonások iránt rajongó olvasóktól.

 

Születési adatai:  1991. március 14., New York, New York, Egyesült Államok

Magassága: 1,76 m

Súlya: 74kg

Jelenlegi csapata: Hamburger SV

Fotó: Instagram

 

Spanyolország – Gerard Piqué

Bár Nacho-n is erősen gondolkodtunk, “Shakira bácsi” megkerülhetetlen jelölt volt válogatottjában. Pont.

 

Születési adatai:  1987. február 2., Barcelona, Spanyolország

Magassága:  1,94 m

Jelenlegi csapata: FC Barcelona

Fotó: Instagram

 

Oroszország – Mário Figueira Fernandes

Talán nem állítunk meglepő dolgot, ha azt mondjuk, nehéz szülés volt  az orosz csapat legszebbjét kiválasztani. A brazil-orosz kettős állampolgárságú, 27 éves Fernandes lett végül a jelölt. Hiába, az ártatlan, kisfiús báj működik.

 

Születési adatai:  1990. szeptember 19., São Caetano do Sul, São Paulo, Brazília

Magassága: 1,89 m

Súlya: 77 kg

Jelenlegi csapata: PFK CSZKA Moszkva

Fotó: Instagram

 

 

Horvátország – Danijel Subašić

Ismét bajban voltunk, a rajzfilmhősöket idéző arcélek közül végül a gigászi kapust hoztuk ki győztesnek. A 33 éves befutó egyébként szintén  monaco-i játékos… Šime Vrsaljko épp, hogy lemaradt a jelölésrő, köszönhetően a néha-néha felbukkanó, 80-as éveket idéző bajuszkájának.

 

Születési adatai:  1984. október 27., Zára, Horvátország

Magassága: 1,91 m

Súlya: 87 kg

Jelenlegi csapata: AS Monaco

Fotó: Instagram

 

 

Dánia – Jonas Bybjerg Lössl

A dánok második számú kapusa klasszikus szőke herceg. A maga közel 2 méteres magasságával legalább ezen a fronton kivívta magának  az elsőséget válogatottjában. A 27 éves férfi kétgyermekes apuka.

 

Születési adatai:  1989. február 1., Kolding, Dánia

Magassága: 1,95 m

Súlya: 89 kg

Jelenlegi csapata: Huddersfield Town

Fotó: Instagram

 

Svédország – Alfe Inge Sebastian Larsson

Nem meglepő, hogy ismét egy szőke férfi jön. Az Oscar Carl Niclas Hiljemarkot és John Guidettit maga mögé utasító, krisztusi korban járó középpályás talán nem egy top modell. De a szíve aranyból lehet, ha beteg gyereket látogat.

 

Születési adatai:  1985. június 6., Eskilstuna, Svédország

Magassága: 1,78 m

Súlya: 74 kg

Jelenlegi csapata: Hull City

Fotó: Instagram

 

Svájc – Blerim Džemaili

Az albán származású, svájci-macedón kettős állampolgárságú játékos talán szintén nem az a kimondott szépség ideál. A sármjához azonbam nem fér kétség. Az Instagram oldala hemzseg az ezt bizonyító képektől.

 

Születési adatai:  1986. április 12., Jugoszláv Szocialista Szövetségi Köztársaság

Magassága: 1,8 m

Súlya: 74 kg

Jelenlegi csapata: Bologna FC

Fotó: Instagram

 

Kolumbia – Radamel Falcao García Zárate

Az El Tigre, azaz a Tigris sem mehetne el modellnek. Ez van. Úgy fest, Kolumbiában inkább a nők gyönyörűek. Azért Falcaora nem panaszkodhatunk nagyon, gyerekkel a kezében meg ugye eleve minden férfi megszépül…

 

Születési adatai:  1986. február 10., Santa Marta, Kolumbia

Magassága: 1,77 m

Súlya: 74 kg

Jelenlegi csapata: AS Monaco

Fotó: Instagram

 

 

Anglia – Trent Alexander-Arnold

A szinte még baba korban lévő liverpooli hátvéd pont annyi idősnek néz ki, amennyi. Insta oldalán “pótapjával”, Jürgen Kloppal számos megható fotó látható. Kíváncsian várjuk, milyen férfivá cseperedik majd. 8 év múlva, ha tartja a színvonalat, mindenképp visszatérünk rá.

 

Születési adatai:  1998. október 7., Liverpool, Egyesült Királyság

Magassága: 1,75 m

Súlya: 69 kg

Jelenlegi csapata: Liverpool FC

Fotó: Instagram

 

Nos, ez lenne a választék. A döntés a “legjobb” pasi címről leginkább a csapattársak kezében van. Hiszen a szanálás ezúttal nem a külalak, hanem a játék teljesítmény alapján megy. Van, akitől már el is búcsúztunk. A végén pedig ugye csak egy maradhat… Kíváncsian várjuk, vajon melyik szépfiú emelheti a magasba a trófeát. Ön melyik sportolót látná legszívesebben a dobogó legfelső fokán? És melyiket az otthonában…?

62290cookie-checkA legjobb 16: pasi nézőben a VB-n!