A legjobb 5 termék, ami minden egyetemista lány lakásába kell

Az egyetem nehéz – pláne akkor, ha életünkben talán először kerülünk huzamosabb ideig ilyen messze drága szüleinktől. (Pláne gondoskodó édesanyánktól.) Ám nem kell egy kötelező jelleggel átvészelendő katasztrófaként tekintenünk egyetemi éveink alapját képező lakhelyünkre: csak pár kellék kell, és máris úgy érzi magát az ember lánya, mint otthon.

Hajformázó

Természetesen nem csak egy egyetemista lány állandó problémája a feje tetején található, néha azonosíthatatlan lobonc sikeres karbantartása – azonban egy albérletben élő egyetemista lány problémája az, hogy ennek megoldására egy olyan terméket találjon, ami gyors, praktikus, és nem foglal sok helyet. Éppen ezért hasznos, ha egy meleg levegős hajformázóba invesztál az ember, így a hajszárítás, a hajegyenesítés és úgy összességében bármiféle hajformázás egy termékben összpontosulhat. Így nem kell külön hajvasalót, hajgöndörítőt, hajszárítót és még ki tudja mit beszerezni.

2Ruhagőzölő

A vasaló remek, de mind tudjuk, hogy ha éppen öt perccel az órád kezdete előtt állsz neki készülődni, nem igazán lesz időd egy precíz vasalásra – azonban egy praktikus gőzölővel egy pillanat alatt megszabadulhatsz még a legmakacsabb ráncoktól is, és nem kell az anyukádnak lenned, hogy tényleg használni is tudd.

3

Biztonsági álkamera, belépésjelző

Nem számít, hogy egyedül, vagy a barátnőiddel laktok egy lakásban, sosem lehettek elég óvatosak. Szerencsére nem szükséges a világ legköltségesebb berendezéseire költeni ahhoz, hogy biztonságban érezhesd magad, hiszen egy álkamera, vagy egy belépésjelző rendkívül hasznos lehet.

4

Porszívó

Az egyetemista lakásában elengedhetetlen egy olyan rendfenntartó készülék alkalmazása, amely kicsi, kompakt, de erős – egy porzsák nélküli porszívó pedig, amely ultrakönnyű, mégis szupererős, a tökéletes választás lehet, hiszen így esetleges további költözésekkor sem kell egy hatalmas szerkezetet cipelned.

5

Lávalámpa

Az albérlet, amiben az egyetem ideje alatt meghúzódsz, nem feltétlenül lehet a legbarátságosabb kuckó, így nem árt befektetned valamibe, amitől esténként kellemes hangulatvilágítást varázsolhatsz otthonodba – erre pedig nincs is alkalmasabb eszköz egy varázslatos lávalámpánál.

6

46560cookie-checkA legjobb 5 termék, ami minden egyetemista lány lakásába kell