Ha mégse tudtad volna rávenni a mosogatásra a pasid… Tuti b-terv együttélőknek!

Ahogy azt korábban saját tapasztalatok alapján megírtuk, van az a férfi, akinek elég egy 11 990 Ft-os kis készülék, hogy elvégezze helyettünk a mosogatást. Minden más eshetőségre ott van a mosogatógépek bámulatos világa. Összeszedtük a lehetőségeket a bonyolultabb párkapcsolatban élők számára!

Csak a MediaMartk kínálatában jelenleg 115 féle – a gyémánt után a hölgyek második számú legjobb barátjának számító – segédeszköz található. Az árak 59 999 Ft-tól (CANDY CDCP 6/E-S mosogatógép) 369 999 Ft-ig (BOSCH SMS88TI36E mosogatógép) terjednek. Utóbbi esetben már luxus éttermet is nyithatunk, olyan minőségben és hatékonysággal dolgozik helyettünk a háztartási nagygép.

A márkák terén is el vagyunk kényeztetve: BOSCH, BEKO, CANDY, GORENJE, WHIRLPOOL, ELECTROLUX, MIELE, AEG, és AMICA készülékek közül válogathatunk

  • ízlésünk
  • pénztárcánk
  • és a gép számára rendelkezésre álló hely

adottságai szerint.

A vásárláskor érdemes felkészülten érkezni, hogy az üzletben dolgozók a lehető leginkább személyre szabott segítséget tudják nyújtani. Úgyhogy nem árt az ideális és reális teljesítményhez és méretekhez szükséges adatokkal rendelkezni. A márkahűség mellett az edényzet  – tehát a felhasználók átlag számának – mutatója is kardinális kérdés. Nyilván más egy két fős, kényelmes pár esete és a szakajtónyi gyerekkel zsonglőrködő szülőké, esetleg a heti rendszerességgel “szoárét” adó vendéglátóké.

A 8-10 terítékes eszközök terén 31, a 12-15 terítékesek mosogatógépek esetében 85 db készülék közül szemezhetünk! De aki a beépíthetőség szempontja alapján keresgélne, számára is rendelkezésre áll a megfelelő szűrő.

És ha tudni szeretnénk, min mennek keresztül evőeszközeink, eszcájgunk, a nagyi porcelánja vagy épp a svéd gyártmányú minimalista tányérjaink? Az alábbi videó megmutatja a mosogatógépek titkos belső világát! Kiváló relaxációs videó, kortól és nemtől függetlenül!