Fahéjas „gombolyag” muffinkalács
Fahéjas „gombolyag” muffinkalács Kelt kalács tészta3 g szárított élesztő80 ml langyos tej300 g liszt30 g cukorcsipet só100 ml tejszín1 tojásTöltelék:200 g cukor100 g vaj2...
Fahéjas „gombolyag” muffinkalács Kelt kalács tészta3 g szárított élesztő80 ml langyos tej300 g liszt30 g cukorcsipet só100 ml tejszín1 tojásTöltelék:200 g cukor100 g vaj2...
Csokitorta Piskóta 2 db 20 cm-es tortakarikához340 g liszt250 g cukor65 g kakaópor1 csomag sütőpor1 tk szódabikarbóna1 csipet só2 tojás100 g olaj250 g tej120 g...
Halloweeni fánk (mini fánksütőben sütve) Hozzávalók 20 db-ra:2 tojás50 g cukor140 ml tej30 g olvasztott vaj150 g liszt1 tasak sütőpor1 csipet sóCukormáz:100 g porcukor1-2 evőkanál...
Duplacsokis brownie házi pillecukor szellemekkel Brownie (20x30 cm tepsi mérethez):300 g étcsoki (min.60%)180 g vaj4 tojás200 g cukor1 csomag vaníliás cukor100 g liszt50 g kakaócsipet...
Málnás vaníliás pohárkrém Málnaszósz500 g fagyasztott málna3 ek ek cukorVanília aromaVaníliakrém4 db tojás500 g mascarpone200 ml tejszín200 g porcukorVanília aroma150 g zabkekszDíszítéshezfriss málna Elkészítése:A...
Málnás tiramisu Hozzávalók 28 x 20 x 8-as méretű tálhozMálnaszósz500 g fagyasztott málna3 ek cukorVanília aromaVaníliakrém4 tojás500 g mascarpone200 ml tejszín200 g porcukorVanília aromaRétegezéshez35-40...