Törölhető üzenetekkel és fájlküldéssel újít a Viber

Egy csevegő szolgáltatásnál nem meglepő dolog egy üzenet törlésének képessége, a Viber azonban ezt most olyan módon fejlesztette, aminek minden bizonnyal sokan fognak örülni.

Viber_delete_message_01_MMM

Az egyik legnépszerúbb csevegőnek számító rendszer Android és iOS alkalmazásának legújabb frissítése már tartalmazza a funkciót, mellyel egy üzenet már nem csak helyileg lesz törölhető – mint ahogy az a korábbi verziókban volt – hanem egységesen, a beszélgetésből törölhetjük azokat. A funkciót leginkább úgy érdemes elképzelni, mint a Google levelezőjében található email visszavonás lehetőségét, noha ez a lehetőség itt nem csak néhány másodpercig érhető el, a törlést követően az adott üzenet minden fél beszélgetéséből eltűnik az adott üzenet, nyom nélkül, legyen szó akár csoportos beszélgetésekről.

Viber_delete_send_file_01_MMM

A rendszer másik újítása a fájlküldés, mostantól ez is minden beszélgetési formátumban használható lesz és a korábbiakkal ellentétben, mikor is csak képeket vagy hangfelvételeket küldhettünk, az alkalmazás a legtöbb fájltípust támogatja, a mérethatár 200 megabájt.

36650cookie-checkTörölhető üzenetekkel és fájlküldéssel újít a Viber