Valentin napi ajándékok, amikkel kiboríthatjuk párunkat

Fiktív monológok tőlünk, rólunk, magunknak!

 

Túl a rózsa-édesség-gyémántos gyűrű szentháromságon van, aki praktikus ajándékot ad minden helyzetben. Még Valentin napon is. Bár számos háztartási eszköz, kisgép, berendezés elengedhetetlen kelléke hétköznapjainknak, egyeseket érzékenyen érinthet, ha ilyesmit kapnak szívszerelmüktől. Vagy ha egy bizonyos dolgot kapnak tőlük…

 

Igényes csomagolás ide, vagy oda, van olyasmi, amitől jobb esetben csak zavarba jön a megajándékozott fél, rosszabb esetben azonban komoly vircsaft kerekedhet az “ezt mégis hogy képzelted?” gondolatmenet mentén.

Jöjjön pár olyan termék, ami jó, amit szeretünk, ami kell, ami önmagában véve ÁRTATLAN! De a szerelmesek ünnepének felfokozott érzelmei között előfordulhat, hogy valaki túl érzékenyen reagál a legmenőbb holmik látványára is…

 

 

Jó. Szóval szerinted kövér vagyok. Mondd ki nyugodtan! Nem kell célozgatni. Igen, felszedtem pár kilót a gyerekek megszületése óta. Na és? Nem titok. Hogy-hogy nem úgy gondoltad? Hát mégis hogyan? Tudom, hogy az előző elromlott. Meg is érdemelte a kis piszok. Folyton mást mutatott, mint ami a valóság. Azt én pontosan látom és érzem, hogy hány kiló vagyok! Ne akarjon már egy mérleg okosabb lenni nálam! Nem érdekel, hogy ez egy spéci okoseszköz, amelyik hét nyelven beszél és úgy van kalibrálva, hogy ha egy szem rizzsel többet eszem, akkor is kimutatja. Ez akkor is…bunkóság! De ha így is szeretsz, akkor minek? Ja, hogy magadnak? Jó, mondjuk neked tényleg oda kéne kicsit figyelned a súlyodra. Hol lehet ezt bekapcsolni? Nézzük már meg, mit tud! Aztán holnaptól akkor nem eszel.

 

 

 

Az, hogy szerinted a magazinokban és a képernyőn látható nők lába és mindene olyan, mint a babapopsi, egy átverés. Azt hiszed, azok ilyesmit használnak? Hogy érted, hogy persze? Utánanéztél? Ez a legjobb a piacon? Nem fáj? Mér’? Próbáltad? Gondoltam. Amúgy meg tél van, ilyenkor kicsit jobban elengedem magam. De hát csak te látod. Persze, hogy az is számít, de mégis… Nemmondod! A Marikáéktól wellness-utalványt kaptunk? Pezsgőfürdő, szauna és masszázs szilveszterkor? Bontsd már ki, látnom kell, milyen gyorsan érhetek el látható eredményt!

 

 

 

 

Hát ez igazán…figyelmes. Valami konkrét mondanivalód van vele? Nincs? Rendben. De mégis akkor miért pont ez? Mert két hétig körözött volt itthon? De hát egészséges! Meg hát a mama áthozta azt a két kiló túrót. Hagytam volna megromlani? A hagyma igenis finom! Én nem tehetek róla, hogy neked ilyen fene kényes egy orrod van. Jó, hát te sem. Mutasd. Szép. De akkor is ez az egész olyan megalázó. Nem bújok oda! Mert tatár beefsteaket csináltam előételnek és az elkészítés közben belekóstolgattam. Ha megígérem, hogy minden nap háromszor használom, főzhetek többször fokhagyma krémlevest? Én is téged.

 

 

 

 

Na most vagy dagadtnak gondolsz, vagy tök hülyének. Miért ne tudnék ilyen kütyük nélkül sportolni? Hogy-hogy ez a jövő? Mé’, lefutja majd helyettem a maratont jövőre? Nem kiabálok. Csak nem értem, hogy… Nézem én, de szerintem ez akkor is felesleges pénzkidobás volt. Férfi vagyok, pontosan tudom, mikor és mennyit futottam. Ezt még meg tudom jegyezni. Hogy-hogy hogyan függ ez össze? Összefügg. Pont. Amúgy mit tud ez az izé? Kalória számlálás, lépésszámlálás, pulzusmérés… Ébresztő? Bejövő hívások és üzenetek? Fényképezőgép távvezérlő funkciója? Zenehallgatás? Na jó, felpróbálom. Úristen, pont megy az edzőcipőmhöz! Tényleg azért? Jaj de édes vagy! Gyere ide!

 

Szóval szerinted megcsallak. Ne nézz így rám, kikerekedett szemekkel, mint egy ártatlan, áldozati bárány! Hát mi másért adnál nekem ilyesmit? Ne hebegj nekem itt a cégről és a biztonságról! A cég, az tökéletesen rendben van. A Józsi mindent megold. Okosba’. Ilyesmire nincs szükségünk. A hivatalos könyvelés teljesen rendben van. A másik meg itthon a széfben. Hogy-hogy pont azért? Hagyjál már! Nem jön ide senki. Még hogy ez is az én hibám! Ha meg barátkozom, rögtön féltékeny leszel. Szerintem ezt is azért vetted, hogy az orrom alá dörgöld, hogy elvittem párszor az ügyfeleket vacsorázni. Hát tehetek én róla, hogy mind nő? A blokk meg a zsebemben maradt. Na bumm. Nem, az nem kéjes kiruccanás volt, hanem komoly businnes trip.

A rózsa és a pezsgő az üzleti stratégiám fontos része. Az ügyfelek szeretik. Nem próbáltam meg elsunnyogni! Csak elfelejtettem. Jó, hát ha lett volna itthon egy ilyen kütyü, meg sem találtad volna a nyomait… Hogy-hogy ezek után nem tarthatom meg? Én kaptam!

47380cookie-checkValentin napi ajándékok, amikkel kiboríthatjuk párunkat