Van pasid? Nincs pasid? Akkor is megmondjuk, mit csinálsz Valentin napon!

Egyesek számára “agyrém”, másoknak az év várva várt napja. De ha már úgyis mindenki valamilyen módon viszonyul a britektől átvett ünnephez, mi sem mehetünk el mellette szó nélkül. A férfiaknak szóló verzió után jöjjön a “hölgyválasz”. Akár egyedülálló vagy, akár rózsaszín ködben úszó párkapcsolati guru, a most következő tippek segíthetnek február 14-e méltó átvészelésében megünneplésében. “Mindenkire gondoltunk” jeligére jöjjön a MediaMarkt valentin-napi női ajánlója!

Utálom kategória

Virágárus lobby, ízléstelen csetresz nap, bon-bon maffia! Van, akinek ilyen rémségek ugranak be a februári ünnepről. Jó eséllyel azért, mert

a, non-konformista az illető

b, soha nem kapott semmi igazán figyelmeset Valentin-napra

Mindkét típus érthető, mi azonban úgy gondoljuk, ha másra nem, hát arra jó a tél végi depresszió közepén dúló örömünnep, hogy egy napra kicsit a szeretetre koncentráljunk. Míg itthon még mindig úgy fest, a szerelmesek privilégiuma az ünneplés, angolszász területeken azért a család, barátok közötti megbecsülés és kapcsolat kifejezésére is alkalmas a kiemelt naptári időpont. A szigorúan személyre szabott apróságok váratlan örömöt hozhatnak életünkbe. Ráadásul nem kell a karácsonyi tumultussal is megküzdenünk. Már ha nem virágban gondolkodunk.

És ha még ez is túl sok lenne a lázadó ellenállók csapatának, jöhet valami egészen ördögi, hogy legalább hasznunk legyen az egész felhajtásból! Bár egy férfi (na de milyen!) ajánlja, hölgyeim, elő a telefonokkal, email címekkel és mehet az ádáz foglalás:

MediaMarkt tippek, amelyekkel könnyebben megy az akció:

 

Szeretem kategória

Hölgyeim, tegyük szívünkre kezünket: hát ki ne szeretne szeretni és szeretve lenni? Az hagyján, de ha ennek még jelét is tudjuk adni és minket is megerősítenek érzéseinkben…? Aww!

A Valentin-nap kapcsán szeretnek minket, nőket passzív félként beállítani, akik csak várják a csokrokat, a figyelmességeket. Jó, jó, ki a fene mondana nemet a szerelem kisebb-nagyobb, tárgyi megnyilvánulásaira? Idén azonban azt ajánljuk, vegyük mi magunk is kézbe az ünnepet és lepjük meg párunk – és ezen keresztük akár önmagunk – is valamivel!

MediaMarkt tippek, amelyekkel egyedi módon fejezhetjük ki szerelmünket:

 

Szingli csajok és hölgyek szekciója

Egyedülállóként talán eggyel nehezebb lehet ez a nap, már ha egyébként nem az első kategóriába tartozunk. A kesergés helyett azonban miért ne tehetnénk saját magunkat boldoggá? Ezzel kapcsolatban két járható út is létezik:

a, Adni, adni és adni!

b, Kapni. Saját magunktól…

Vérmérséklettől függően tehát eláraszthatjuk szeretteinket, munkatársainkat néhány aprósággal, vagy épp magunkra költhetjük azt az összeget, amit a párkapcsolatban élő őrültek egymásra vernek el.

Most következő, különleges tippünk a fenti két másik kategória tagjai számára is ajánlottak, de a gondolat a szinglik kapcsán fogant meg. Hogy ne kelljen sokat pepecselni, a siker mértéke azonban nagy legyen, javaslatunk egy hétköznapinak tűnő, ám annál frappánsabb megoldás: az alkoholos, ünnepi jégkocka! Bár az évszak nem kedvez a jelenségnek, egy jól túlfűtött irodában azért elképzelhető, sztárok lehetünk a kéteringgel. Nem árt persze a munkaidő végére tervezni a felszolgálást, esetleg egyeztetni a HR-rel…

Más nem is kell hozzá, mint egy 30%-nál alacsonyabb alkoholtartalomú, lehetőleg színes ital (pl. blue curaçao, eper likőr, Bacardi kókusz rum), víz, ízlés szerint ízesítő szerek (citrom, fűszerek, szörpök), a látványt fokozó mirelite gyömülcsök (egy-egy szem szexi málna pl.). Aztán az egész mehet a jégkocka tartóba, abból is mondjuk egy szilikonos, izgalmas formájúba, és irány a jégszekrény.

A munkahelyre történő szállításhoz a jelenlegi időjárás mellett elegendő lesz egy hűtőtáska és néhány akku. A vágyfokozó tálalás kapcsán pedig már végtelen a lehetőségek tárháza. De ha nem akarunk fagyos ajándékkal beállítani, egy-egy látványos, pofon egyszerű sütinyalókával, vagy épp muffinnal, esetleg egy pajzán kis finomsággal is készülhetünk. A dekorációnál aztán határ a csillagos ég!

MediaMarkt tippek, amelyekkel begyűjthetjük az idei Valentin-nap legmenőbb rokon/kolléga címét: