Édes élet, édes csábítások! Vattacukorral és csokival folyó kánaán. Otthon!

Bár sok érv szól a fokozott cukor fogyasztás ellen, néha egyszerűen muszáj elcsábulni. Hát még akkor, ha a szívünknek, és ezúttal a szemünknek is oly’ kedves édességekről van szó. Jöhet egy kis bűnbeesés…?

Nem tudjuk, a magyar társadalom tagjainak hány százaléka álmodozott valaha egy saját vattacukorkészítő gépről. De bizonyosan sokan. A színes, finoman a hurkapálcára tekerdő habkönnyű “felhőcske” szinte minden gyerek hőn áhított álma. És ez a vonzalom sokak számára felnőtt fejjel sem csökken.

Hát nem lenne elképesztő, ha otthon bármikor hozzá tudnánk jutni a finomsághoz? Arról nem is beszélve, milyen népszerűek lennénk egy-egy összejövetelen, gyerekzsúron. És akkor nem is említettük a vattacukrot, mint tökéletes esüvői dekorációt… Úgy véljük, nincs nagyon további kérdőjel, miért is kéne mindenképp otthonra egy szuper kis gép, amiből csak úgy árad a finom illat, na meg a nosztalgia!

Romantikusabb estékre pedig jöjjön egy csokiszökőkút! Persze ezzel is egy-egy összejövetel sztárjai lehetünk. De talán meghitt estékhez is kiváló kiegészítő lehet egy ilyen apró háztartási gép. Eper vagy pillecukor mártogatás után még édesebb az első csók!

Szerezze be az édes kis készülékeket a MediaMarktban, akár már ma!

  • ARIETE 2971 retro vattacukor készítő, 14 390 Ft

A vattacukor a világ minden részén a karneválok, vásárok, búcsúk szokásos eledele! Az Ariete 2971 Party Time Cotton Candy vattacukor készítő használható kristálycukorral és selyemcukorral egyaránt, így a saját ízlésnek megfelelően készíthető el többféle vattacukor mostantól otthon is!

Szín: Piros

Különleges jellemzők: Könnyen tisztítható, Mérőkanál, Két műanyag kúppal, Kristálycukorral és keménycukorral is használható

Súly: 1.68 kg

Gyártói garancia: 24 hónap

Teljesítmény: 450 W

Tartozék: adagolókanál és 2 db műanyag kúp a vattacukorhoz

Használható kristálycukorral és kemény cukorkával is

Könnyen szétszedhető, és tisztítható

Szín: Piros

Max. teljesítmény: 90 W

Kapacitás (főzési folyadék): 500 g

Különleges jellemzők: Retro desing, Party termék

Szélesség: 170 mm Magasság: 300 mm Mélység: 170 mm

Rozsdamentes acél torony

PTC fűtőrendszer, a gyors és biztonságos melegítésért

Teljesen szétszedhető, könnyen tisztítható

 

Ha a bűnös élvezetek helyett inkább tisztulnál, itt olvashatod el 5 tippünket a tavaszi megújulással kapcsolatban!

50180cookie-checkÉdes élet, édes csábítások! Vattacukorral és csokival folyó kánaán. Otthon!