Egy sima, egy fordított: egy hajvasalás-szűz lány vallomása és megújulása!

Egy valódi hajvasaló-szűz szól most önökhöz. Ha valaki ad a külsejére, de elveszve érzi magát a szépségápolási termékek és kütyük tengerében, nehezen veszi rá magát a házi praktikákon túli technológia (ld. mezei fésű, esetleg hajtű…)felfedezésére. Pedig, mint az 2 perc alatt kiderült, a frizura készítés mégsem olyan ijesztő dolog. Főleg egy végtelenül praktikus, kiváló eszközzel!

Igen, van még olyan nő ma Magyarországon, akinek fontos a megjelenés, de sosem vett kezébe hajsütőt, hajvasalót vagy épp elektromos hajsimító kefét. De ha már az ember egyszer beadja a derekát a változásra, kezdje mindjárt a legújabb technológiával!
Remegő kézzel nyitom ki a BaByliss dobozát, azt sem tudom pontosan, mire számítsak. Nyilván a csomagoláson látható, dizájnos, ciklámen színű készülék azért sejtet valamit. A hagyományos hajkefére emlékeztető eszköz mellől azonban egy hőálló alátét is kicsusszan, úgyhogy azonnal megörülök, jó eséllyel nem égetek ki egy bútort sem a lakásban.

Megpróbálok nem nekiesni a hajsimítónak, hanem fegyelmezetten elolvasom a lényegre törő, pontokba szedett használati utasítást. Készülék bedug, fokozat kiválaszt, led lámpa figyel, tincs elkap, haj simít. Azt hiszem, menni fog.

A részletek szerelmeseként azonnal megdobban a szívem néhány apróságtól:

  • a fokozatok hajtípushoz igazítva, érthetően fel vannak tűntetve, képtelen vagyok mellényúlni és ártani a frizurámnak
  • a készülék 1 órán belül kikapcsol magától, így ha feledékeny lennék, akkor sem ég le a ház
  • az ion technológiának hála búcsút inthetek az elektromossággal feltöltött, szálló hajnak
  • mint a kábelek notórius gubancolója szívből hálát adok a könnyen kezelhető kábelrendezőhöz, amely ezúttal nem tépőzáras, így nem kell majd idővel a hajszálakat kibányászni belőle
  • az alátéten is fellelni egy rögzítésre alkalmas pántot, igaz, ez már tépőzáral működik, de a hossza és rugalmassága miatt így is tökéletes kiegészítőnek tűnik

Szemügyre veszem végre magát a kefét is: három, eltérő kinézetű tüskesor sorakozik rajta. Hiába, ma már moziba is 3D-s filmekre járunk, miért pont a hajegyenesítőnk ne lenne három dimenziós? A 126 sörtével és extra nagy kefefejjel operáló készülék “a hajsimítás három dimenzióját” az alábbi módon biztosítja:

  • Dimenzió 1: 34 külső bontósörte, előkészíti a hajat simításra
  • Dimenzió 2: 50 belső sörte tereli a hajszálakat a fűtött sörtékhez
  • Dimenzió 3: 42 melegített sörte, kerámia bevonattal a kíméletes hajsimításért

És ha még mindig bizonytalan lennék, egy tényleg rövid és frappáns videón is megnézhetem, hogyan is érhetem el az új megjelenést. Meggyőző az ígéret: nem csak intenzív eredményt érhetek el, de még a volumen növelésben is segít a BaByliss terméke. Ami valljuk meg, sokunk számára kulcs kérdés!

Nincs más hátra, csak az éles tesztelés! Ekkorra már nem izgulok. Tudom, hogy jó sörtékben kezekben van a hajam.

Pár perc múlva pedig jön az ámulat: igen, én is képes vagyok pikk-pakk megújulni! A hajsimítás kb. másfél percet vesz igénybe, csak azért nem hagyom azonnal abba, mert nagyon kellemesen simogat és masszíroz a kefe. Korábbi félelmem, miszerint leégetem a fülem, esetleg a nyakam és a tarkóm, teljesen alaptalannak bizonyul, a készülék extrém biztonságos és kényelmes. Finom duruzsolása pedig a Sörgyári Capriccio-ból ismert, gyógyszikrákkal működő csoda termékre emlékeztet, amely új életörömöt, új életbátorságot ad… Finom, selymes sellőhaj simogat, az alliteráció teljesen jogos.

Nos, az életöröm nálam is megújul, magabiztosan indulok el otthonról. Még az is lehet, ezentúl nem félek az ismeretlentől, hanem megteszem magamnak és a testemnek a szívességet és felfedezem a szépségápolás legújabb vívmányait. Akkor hölgyeim, találkozunk a megfelelő polcsoroknál…?

 

 

Termék neve: BABYLISS HSB100E Hajsimító kefe ion funkcióval

Cikkszám: 1227389

Online ára: 21 999 Ft helyett 19 989 Ft!

Extrák: Ingyenes kiszállítás és 60 napos visszafizetési garancia!

Kattintson a termékért és nézze meg, mely üzletünkben van most is raktáron!

 

 

Update!

A jóban szívesen osztozik az ember. Egyenes hajúként kíváncsivá váltam, mi történik egy gyönyörű, de nehezen formázható, hullámos hajú barátnőmmel. Tudom, mennyi időbe telik neki, a szerintem ragyogó tincseinek kiegyenesítése (hiába, mindig az kell, ami épp nincs). A korábbi, másfél órás szenvedés helyett kevesebb, mint 30 perc alatt elkészült a nagy mű. Ráadásul a szokásos füst eregetés és félelmetes sercegés helyett csak a már emlegetett finom duruzsolás ment. Hajroncsolásra utaló nyomok sehol. Makacs sörényűek tehát előre a kíméletes és gyors haj egyenesedésért!

 

48201cookie-checkEgy sima, egy fordított: egy hajvasalás-szűz lány vallomása és megújulása!