Tudtad, hogy a Media Markt italozós “játék-nagyhatalom”?

A feles ivós játékok mára talán nem teljesen ismeretlenek a vásárlók számára. De hogy rögtön 6 különféle verzióval, egy kiegészítővel és egy pikáns ráadással is tudunk szolgálni, az szinte már saját magunk számára is meglepetés! Húsvéti locsolkodáshoz kötelező kiegészítők következnek!          

 

Ízléstől és pénztárcától függően most bárki kedvére válogathat az alábbi, alkohol fogyasztására buzdító játékok közül. Kis- és fiatalkorúaknak csak szörppel ajánljuk. A nagyoknak is csak mértékkel. Vagy legalább megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása mellett. Mert hát másnaposság elleni készülékünk még nekünk sincs…

PACSULA 57304 PoolPia (italozós játék), 3999 Ft

“A Biliárdos Feles Poharak kitűnő ajándék ötlet a biliárd sport kedvelőinek, férfiaknak, nőknek egyaránt! Az italok szervírozása a hozzá tartozó golyórendező tálcával egyszerűen kivitelezhető.”

A játék megtekintéséért katt ide!

 

 

 

 

 

 

PERFECT HOME 10101 “Ki marad állva?” italozós játék, 1299 Ft

 

 

 

 

 

 

 

PERFECT HOME 12538 “Ki nevet a végén?” italozós játék, 2899 Ft

 

 

 

 

 

 

 

PERFECT HOME 10152 “Bolygók” italozós játék, 2899 Ft

“Töltse meg a felespoharakat kedvenc italával. Tegye a golyót a rudak tetejére, majd a fogantyú segítségével húzza szét a rudakat. A golyó által kijelölt “bolygóval” azonos pontszámú pohár tartalmát kell meginnia. Az győz, aki leghamarabb meghódítja a galaxist, vagyis eléri a 25 000 pontot.”

 

 

 

 

 

 

PERFECT HOME 10299 Italozós flipper, 3899 Ft

“Töltsük fel a poharakat alkoholmentes vagy alkoholos italokkal. Helyezzünk egy golyót a kar elé, húzzuk meg a kart, majd engedjük el. A továbbiakban hajtsuk végre a golyó által kijelölt utasítást!”

 

 

 

 

PERFECT HOME NM Pálinka kínáló 6db-os, 1899 Ft

Saját szabályrendszer kidolgozása: ér!

 

 

 

 

 

 

PERFECT HOME 10172 “Sztriptíz” italozós játék, 1299 Ft

“Töltse meg a kupicákat kedvenc italával. A játék az óra járásával megegyező irányban halad. A játékosoknak követni kell azokat az utasításokat, amiket az a cikkely tartalmaz, ahol a mutató megállt. A játék addig tart, amíg egyetlen játékoson marad ruha.”

 

 

 

Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Media Markt csapata!

48340cookie-checkTudtad, hogy a Media Markt italozós “játék-nagyhatalom”?