Farsangi jelmezt a MediaMarktból? Naná! (Férfibarát tartalom!)

Körbenéztünk az áruházban, miből élünk, így a jelmezes bulik időszakában. Bár a Halloween lassan kezdi átvenni az uralmat Európa felett is, azért még bízunk benne, hogy akadnak a nagyböjtöt megelőző, hazai mulatságok. Gyerekesek és gyermeteg lelkűek, előre a MediaMarktba!

 

Természetesen a cég nem váltott arculatot, tehát minden jelmez javaslatot az egyébként készleten lévő tárgyakból állítottunk össze. Az alap ötlet egy régi beöltözős buli emléke kapcsán ötlött fel. Akkor a téma a szuperhős volt. E sorok szerzője minden idők legnagyszerűbb és legférfiasabb magyar szuperhősének alakjába öltözött: Grabowski volt. De megjelent a buliban egy “Bicycle Repairman” is és végül az est győztese: egy légiirányító John McClane. Bár az illető a Die Hard 2-t és 3-at kissé összemosta, így is tarolt, az egyébként kétfilléres jelmez. A sima fehér (kissé persze már koszos) atléta felett egy világos barna árnyalatú kockás ing lebegett, kigombolva. Az eredetileg new york-i rendőr alakját az illető végül két fakanállal és egy láthatósági mellénnyel egészítette ki és reptéri munkás/irányítónak adta ki magát. A földön nem volt párja a jelenségnek. Szóval a semmiből sikerült kiváló jelmezt varázsolni. Ennek kapcsán mi is belevágtunk a MediaMarkt beli kutakodásba. Egyelőre gondolati szinten. Ha valaki a kivitelezésig is eljut, könyörgünk, küldjön egy fotót, videót! És most jöjjenek a farsangi tippek a minimalista, az elvont és a kreatív kategória jegyeiben!

 

Tündökölj, mint egy sztár. Vagy mint bármi, ami világít.

 

Az elemes LED égősorok és a világító party termékek, valamint a bicikli lámpák kiváló alapanyagot szolgáltathatnak, elsősorban a kissé földöntúli (meg)jelenésekhez. Ha van otthon némi ezüst fólia, még tökéletesebb lehet az eredmény. A lényeg, minél több világító egység legyen ránk erősítve. Csiptess, tekerj, fonj és a buli fényre derül.

EXTRA TIPP: Egy piros-fehér csíkos pulcsival és egy fejlámpával akár világítótoronnyá is válhatsz!

 

Kapcsolódó MediaMarkt termékek:

 

BECLEVER GST 10071 Világítórúd 1db, 150 mm, 499 Ft

BECLEVER FJD5200 Világító hajráf, 599 Ft

DELIGHT 57260 Fényvisszaverő pánt szett, 569 Ft

DELIGHT 57069 LED-es kerékpár lámpa szett szilikon borítással, 619 Ft

ALMA GARDEN 11363L Party LED, 20 db többszínű fényfüzér, elemes, 4499 Ft

VARTA LED BOOK LIGHT csiptethető olvasólámpa, 2999 Ft

ENTAC EHL-ZOOM-5W-ALU Fókuszálható fejlámpa, 3299 Ft

Csapj fel a szabad szerelem követének, esetleg legyél Nyan Cat!

 

Megakadt a szemünk egy szivárvány színű pánton (számzáras csomagleszorítón). Azonnal tudtuk, ez a tárgy kiváló jelöltje lehet a farsangi börzénknek. A szív alakú lufikkal együtt a szabad szerelmet pártoló Ámorrá, de önmagában akár a pár éve ugyan lecsengett, de megújulni képes Nyan Cat-té is válhatunk! Utóbbihoz elég egy rózsaszín felső vagy ruha, esetleg néhány, kissé erősebb mályva árnyalatú papír fecni (post-it mondjuk?) és két hamis macska fül (ha profi vagy, némi drótból megcsinálhatos és a fenti LED égőkkel méf varázslatosabbá teheted!). Aztán csak húzd magad után a szivárványos csomagleszorítót.

 

Kapcsolódó MediaMarkt termékek:

 

PERFECT HOME 72247 Számzáras csomagleszorító, 459 Ft

FAMILY POUND 56103H Lufi szett, szív alakú, 12db, 389 Ft

 

Szexi tűzoltót valaki?

 

Vetkőzz félmeztelenre (ha húzentrógered is van, jár a plusz pont), szerezz be egy munkavédelmi sisakot (ha nincs piros, fesd be) és vágd a hónod alá a Perfect Home italadagolóját. Nagy összegben fogadunk rá, hogy a hangulat azonnal felforrósodik majd! A munkavédelmi szekcióban található szemüvegek, kesztyűk stb. további izgalmas lehetőségeket rejt magában. Egy jó Breaking Bad jelmez, egy Ebola-vírus kutató tudós? Esetleg egy mezei szaki, valaki?

 

Kapcsolódó MediaMarkt termékek:

 

PERFECT HOME Tűzoltó italadagoló, 3349 Ft

HANDY 10372YL Munkavédelmi sisak sárga, 1299 Ft

HANDY 10373 Arcvédő pajzs, műanyag, 1899 Ft

HANDY 10374 Arcvédő pajzs, rácsos, 1699 Ft

 

 

Sok kicsi sokra megy!

 

Az alábbi válogatásban olyan eszközök szerepelnek, amelyek meglehet, aprók, szépen összeszerkesztve (ragasztva, varrva, drótozva, halmozva) kiadhatnak egy-két vicces vagy cuki jelmezt. A határ a csillagos ég, na meg a fantáziád és kreativitásod!

 

Kapcsolódó MediaMarkt termékek:

 

PERFECT HOME 10128 Pohárjelölő, 6 db-os, 1249 Ft

PERFECT HOME 28278 Szendvicspálcika, 100 db, 1049 Ft

PERFECT HOME 12392 Óriás szívószál, 12 db, 599 Ft

PERFECT HOME 72225 Csavart szívószál, 100 db, 629 Ft

PERFECT HOME 12394 Csavart szívószál, 519 Ft

PERFECT HOME 12393 Bajusz szívószál, 499 Ft

 

És ha ez még mindig nem lenne elég, az alábbi szekciókat jó szívvel ajánljuk a további inspirációhoz:

 

Munkavédelem

Konyhai kiegészítők

Egyéb autós cikkek

79350cookie-checkFarsangi jelmezt a MediaMarktból? Naná! (Férfibarát tartalom!)