Elmúltál már 18? Mert még mindig van felesezős játék a piac tarsolyában!

Korábban már hírül adtuk, hogy “a MediaMarkt italozós játék-nagyhatalom”, és húsvét kapcsán sem fogtuk vissza magunkat a temérdek alkoholizáló kiegészítő kapcsán. Most pedig ráerősítünk a bizonyítékokra. Újabb party kedvencek jönnek!

 

Bár a Jenga elsősorban valahogy a gyerekkorhoz köthető játék, a Perfect Home verzióját jobb, ha nem adjuk kiskorúak kezébe. A koncepció egyébként egyszerű és józanul mérlegelve (!) kifejezetten szórakoztatónak tűnik. Ahogy az ember belegondol, hogyan változik a játék az egyre kevésbé kontrollált kezekkel, rögtön inni támad kedve. Mármint játszani. Játszani!

Ha valaki inkább a komolyabb szellemi kihívásokat kedveli, annak ajánljuk a Snapsz sakkot. Azért a készítők segíthettek volna kicsit a bábuk azonosításának megkönnyítésében, de hát egy lángelme ugye minden lépésre emlékszik. Akár 1976-ból is. Egy kis csináld magad trükkel „pimpelhető” a játék, a poharak aljára, kívülről ráragaszthatunk jeleket, feliratokat. De akár különböző színű italokkal is jelezhetjük, ki kicsoda. Az első eleső bábuk után lassan úgyis minden mindegy lesz. Egy ilyen Snapsz sakk partit azért szívesen megnéznénk videón…

Ismét egy, kifejezetten nem gyerekeknek készült társast is jó szívvel ajánlunk. A “Ki nevet a végén?” kortalan, mindenki által ismert szórakozás. Végre nincs szükség az agysejtek, vagy a szem-kéz koordináció igénybevételére. Csak dobjuk el azt a nyüves kockát és várjunk, amíg cégre ihatunk. A két előző játékkal ellentétben itt biztosak lehetünk a bevitt alkohol mennyiségében. Ha nem tök utolsók leszünk, akkor 4 felest fogunk bevágni!

És ha valakinek egyáltalán nincs ínyére várni, csak vegye elő a Perfect Home mezei pálinka kínálóját és itassa így a vendégeket, valamint saját magát! Csirió!

Kapcsolódó MediaMarkt termékek:

 

PERFECT HOME 28272 Snapsz sakk játék, 2999 Ft

PERFECT HOME 10102 Részeg Jenga italozós játék, 1999 Ft

PERFECT HOME 12538 „Ki nevet a végén?” italozós játék, 2899 Ft

PERFECT HOME NM Pálinka kínáló 6db-os, 1999 Ft

 

79610cookie-checkElmúltál már 18? Mert még mindig van felesezős játék a piac tarsolyában!