Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy? Akkor erre a laptop kiegészítőre szükséged lesz!

Ha a terveid nagyszabásúak, az ízlésed kifinomult és a tanulmányaid vagy a munkád miatt elengedhetetlen eszközként mindig van nálad egy notebook, akkor a MediaMarkt szofisztikált, elegáns és erőt sugárzó táskái közül az egyik az életed részévé fog válni. Mutatjuk és mondjuk is, hogy miért!

Lassan már az iskolákból is száműzik a papírt (hogy ez jó, vagy sem, erről egy másik alkalommal, lehet, egy másik fórumon elmélkedünk), de ami biztos, az irodai munkát végzők és az ún. digitális nomádok számára mára már nincs helye a füzeteknek, jegyzettömböknek. A folyamatok jelentős része mára digitálisan folyik, ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő munkaeszköz. Hogy ki, milyen laptopot engedhet meg magának  – esetleg milyen színvonalút finanszíroz számára a munkaadója -, egyéni kérdés. Ahogy az iOS és a Windows iránti elköteleződés is (nem is beszélve a Linuxról!).

Ami viszont sokkal univerzálisabb jelenség, az bizony a gépek tárolására alkalmas tokok és táskák kérdése. A most következő három lehetőséggel az igényes, céltudatos hölgyeknek kívánunk kedvezni, de persze a férfiak és a sportosabb stílust kedvelő nők számára is bőven akad választék a MediaMarkt kínálatában. Mindenesetre most jöjjön három, valódi divat-érzékeny darab. Igen, már erre is adunk az üzleteinkben!

A híres női retikül mindent magába rejt, szinte fekete lyukként képes bármit elnyelni. Az igazán profi női tulajdonosok pedig első mozdulattal képesek kihalászni, az éppen szükséges tárgyat, legyen szó rúzsról, telefonról, vagy egy félpár cipőről… A magánéletben megengedhető(bb) bohém rendetlenség az üzleti életben már inkább kínos, mint bájos. Épp ezért, a tárgyalások, de akár a hétköznapi munka során használt eszközök kapcsán nagy előny, ha kulturált módon tároljuk őket és ha nem kell szégyenkeznünk, ha épp elő kell halásznunk a telefont, mikor a főnök hív.

A sok zsebes, praktikus kialakítású laptop táskák már régóta felhasználóbarát módon segítik a szállítást. Azonban végre eljött az idő, amikor a kissé ormótlan, szögletes, fekete tartón túl is van élet. Nem is akármilyen! A Hewlett-Packard hölgyek számára fejlesztett notebook táskái divatmárkákat megszégyenítő eleganciával készültek, miközben magukon viselik a lendületesség és fiatalosság jegyeit. Három tavaszi-nyári szín is elérhető a kínálatban, amelyek közül karakterünktől  – és persze ruhatárunktól – függően könnyedén kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

A 14 colos képernyőméretig tervezett, vállra akasztható fülekkel ellátott szépségekre 12 hónapos garancia van. Bár ha nem focizunk vele a betonon, valószínűleg nem fog baja esni. Ki-ki döntse el maga, melyik a kedvenc szín kombinációja, mely zsebekre van szüksége. Mi jelenleg a levendula bélésű táskáért vagyunk épp oda, de a narancs belsejű, apró kis kiegészítővel ellátott csodát is nagyon szeretjük. Igen, tudjuk. Nehéz a választás.

Részletekért irány a MediaMarkt!

 

HP Ladies Black Tote 14″ szürke női notebook táska (V1M58AA)

Online ár: 5999 Ft

 

 

 

 

HP Ladies Slim Tote 14″ barna női notebook táska (T7B37AA)

Online ár: 8549 Ft

 

HP Ladies Red Tote piros/barna 14″ női notebook táska (V1M57AA)

Online ár: 6999 Ft

57880cookie-checkNeked a divat mondja meg, hogy ki vagy? Akkor erre a laptop kiegészítőre szükséged lesz!