Megváltás iPhone tulajoknak

Ahogy híznak az Apple mobilok, úgy nehezedik az egykezes használat. Itt egy képernyővédő, ami erre is megoldás.

Az Android telefonok alsó “vissza” gombja bizony megkönnyíti még a nagyobb tepsimobilok használatát is, az iPhone 6 és pláne az iPhone 6 Plus tukajoknak azonban bűvészkedniük kellett, ha vissza akartak lépni egy-egy programból, menüpontból. Ám most itt az edzett üveg Halo Back képernyővédő fólia, ami amellett, hogy védi a sérülékeny kijelzőt, megoldja ezt a problémát is.

haloback1

A Halo Back bal alsó sarkában ugyanis van egy láthatatlan érintőgomb, pont a “home” gomb mellett, így nem kell feltornáznunk (iPhone 6 Plus esetében szinte szó szerint) ujjainkat a bal felső sarokba, ahol az iOS rendszer szoftveres “vissza” gombját találjuk, ami jelentősen megkönnyíti a használatot. A Halo Back mindenféle elektronika nélkül működik: ugyanúgy, mint amikor a kapacitív képernyőt nyomkodjuk a telefonon, a bal alsó sarokban található kapacitív érzékelő egy jelet küld a bal felső sarokban lévő láthatatlan kapacitív gombnak, így a telefon úgy érzékeli, mintha azt érintettük volna meg. Egyszerűen zseniális!

Ráadásul a közösségi finanszírozó kampány keretein belüli 17 dolláros ár (a 14 dolláros korai csomag már elfogyott) sem mondható elszálltnak. A Halo Back-et egyetlen dolog ölheti meg, ami nem más, mint az ősszel érkező iOS 9 oprendszer, amiben, ha az Apple mérnökei megoldják a “vissza” gomb problémát szoftveresen, akkor bizony ez a remek ötlet feleslegessé válhat, bár a Halo Back képernyővédőnek akkor is remek lesz.

26810cookie-checkMegváltás iPhone tulajoknak