Gyömbéres-csilis lazac

 

Gyömbéres-csilis lazac

Összetevők

  • 150 g lazacfilé (bőr nélkül)
  • Fűszerkeverék:só, bors, fokhagymagranulátum, gyömbérpor, csilipehely, füstölt paprika, citromhéj, petrezselyemzöld
  • Olívaolaj

Elkészítés

Elkészítése

  • A lazacot meglocsoljuk az olajjal, majd egyenletesen, vékonyan befűszerezzük a fűszerkeverékkel. A sütőbe helyezzük a grillrácsot, majd 10 percig forrósítjuk 200 fokon. Óvatosan a forró rácsra emeljük a fűszerezett halfilét, majd betesszük a sütőbe.

Sütési mód

  • Forró grillrácson, automata „hal” funkcióval: 180 fokon 15 perc. (Nem szükséges forgatni)
Tetszett?
Oszd meg másokkal is!