Nápolyi stílusú pizzavariációk
Nápolyi stílusú pizzavariációk Hozzávalók:Direkttészta hozzávalói (14-15 órás fermentáció)600 g pizzaliszt (00)355 g víz1,2 g friss élesztő18 g sóPizzaszósz hozzávalói400 g San Marzano (vagy bármilyen jó...
Nápolyi stílusú pizzavariációk Hozzávalók:Direkttészta hozzávalói (14-15 órás fermentáció)600 g pizzaliszt (00)355 g víz1,2 g friss élesztő18 g sóPizzaszósz hozzávalói400 g San Marzano (vagy bármilyen jó...
Eggs benedict variációk angol zsemlével English muffin (angol zsemle) hozzávalókGyors kovászhoz:120 g liszt125 ml langyos víz1 tk szárított élesztőTésztához:250 ml langyos tej410 g liszt2 tk...
Kapribogyós-olívás paradicsomos pikáns tagliatelle, grillezett garnélával Hozzávalók:4 ek olívaolaj3 gerezd fokhagyma3-4 db szardella (sózott, olajban)2 ek kapribogyó2 ek fekete olíva bogyó300 g kockázott paradicsom (konzerv)só,...
Házi virsli (füstölve) Az otthon készített virslik lehetőséget adnak arra, hogy egészségesebb és természetesebb összetevőket használjunk, kerülve az adalékanyagokat. Kontroll alatt tarthatjuk az alapanyagok...
Francia hagymás gombaleves cipóban Ez a recept nemcsak a hagyományos francia konyha szerelmeseinek fog tetszeni, hanem azoknak is, akik keresik az újításokat és szeretnék egy...
Házi májkrém Friss és ízletes házi májkrém receptjét mutatjuk be, amely egyszerűen elkészíthető. Gazdag ízvilágával garantáltan elvarázsolja az ínyencségek kedvelőit. 1 nagyobb fej hagyma6-8...