Sajtos tallér

Sajtos tallér

Összetevők

Hozzávalók:

  • 75 g olvasztott vaj
  • 150 g reszelt sajt Trappista
  • ½ tk
  • ¼ mk bors
  • 2 tk mustár
  • 300 g liszt
  • 100 ml víz

Elkészítés

Elkészítése:

  • Az olvasztott vajba keverjük a reszelt sajtot. Sózzuk, borsozzuk, majd lazán belekeverjük a mustárt is.
  • Hozzáadjuk a lisztet, majd a vizet is. Homogénre összedolgozzuk, majd zacskóban 30 percig hűtőben pihentetjük.
  • A pihentetett tésztából 40 g-os kis golyókat formázunk, majd az ostyasütőben kettesével megsütjük.
  • Kihűtve azonnal is fogyaszthatjuk, de dobozban jó pár napig eláll.
  • Jó étvágyat!
Tetszett?
Oszd meg másokkal is!