Top 5 film szingli nőknek, ha röhögni akarnak Valentin-napon!

Le a bőgéssel, inkább mulassunk! Ha úgy tartja kedvünk, egyedül, vagy akár az egyedülálló barátnőinkkel. Egy csajos egy zseniális vígjátékkal és már eszünkbe sem jut, hogy ebben az évben kimaradtunk egy ünnepkörből.

Sex és New York

Egyszerűen nincs mit ragoznunk a kérdésen: a manhattan-i négy nő hétköznapjai és katasztrofális magánélete egyszerűen minden pénzt és időt megér. Nem lehet elégszer nézni a hat évadot és két mozi filmet megért történet szálat. A sorozat egyik szépsége, hogy valamelyik ponton, valamelyik karakterben egyszer úgyis magunkra ismerünk. Ha nem egyszerre mindben. Jó maratont!

 

A Sex és New York DVD-k, Blue-Ray lemezek beszerezhetők a MediaMarktban! Online ár: 999 Ft-tól 2999 Ft-ig

 

St. Vincent

Ha röhögés, akkor Bill Murray. A már önmagában is kicsit röhejesen kinéző, faarcú színész ezúttal egy majdnem klasszikusnak mondható vígjátékban tűnik fel. Kivéve, hogy a poénok azért inkább Murray-esek, mint hollywood-iak.

És bár a cselekmény inkább egy morcos szomszéd és egy kisfiú kapcsolatáról, mintsem valami romantikus bonyodalomról szól, a röhögés garantált. Melissa McCarthy mellett olyan színészek szórakoztatják a népet, mint Naomi Watts és az ízig-vérig brit Chris O’Dowd.

 

A St. Vincent DVD beszerezhető a MediaMarktban! Online ár: 699 Ft

 

Koszorúslányok

Igazi, klasszikus női mozi, esküvői előkészületekkel, nők közötti rivalizálással (amihez képest a férfiak kakaskodása egy pelyhes kiscsibe benyomását kelti) és persze nehezen bontakozó szerelmi szállal. A meglepően jó poénokkal és undorító elemekkel vegyesen tűzdelt film igazi Valentin-napi csemege lehet. A már említett Melissa McCarthy és a csodás Chris O’Dowd mellett Kristen Wiig is igazán jól hozza a maga szerencsétlen karakterét.

Hölgyeim, így ne bénázzanak a harmincas éveikben!

 

A Koszorúslányok DVD beszerezhető a MediaMarktban! Online ár: 999 Ft

 

Párterápia

 

Nincs is szebb, mint a káröröm. Röhögjünk hát jóízűen egy béna házaspáron és lélegezzünk fel, hogy az őrületnek még csak írmagvai sem tűnnek fel életünkben! Vagy…szórakozzunk egy jót, aztán irány a világ, hogy egy nap mi is úgy bénázhassunk, mint a stand up komikusok amerikai nagyágyúi, Steve Carell és Tina Fey által megformált karakterek. Figyelem, többször nézhető mozi!

 

A Párterápia DVD bővített változata beszerezhető a MediaMarktban! Online ár: 999 Ft

 

A Wall Street farkasa

Talán meglepő lehet az utolsó választás, hiszen nem kifejezetten vígjátékról van szó. De hát könyrögünk: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey…!

És egy különösen kifacsart film, amelyben nem az esős-kelő poénok ülnek, mégis fantasztikusan szórakoztató pillanatokat okoz. Martin Scorsese zseniális alkotásában DiCaprio élete egyik legjobb alakítását nyújtja. Melyikünk ne szeretné a szőke zsenit nézegetni. Még akkor is, ha épp a szétesés határán mozog.

Egy jövőbeni filmklasszikus 2013-ból, a nagy nap estéjére!

 

A Wall Street farkasa DVD beszerezhető a MediaMarktban! Online ár: 999 Ft

 

Szóval? Minden rendben lesz február 14-én? Naná! Ha mégis inkább bőgni szeretnél, nézd meg, mit ajánlunk egy ilyen tematikájú estére!

 

54280cookie-checkTop 5 film szingli nőknek, ha röhögni akarnak Valentin-napon!