Nincs ötleted? Jól jönnének olyan ajándéktippek, amitől garantált a csillogó szempár az ajándékbontás után? Ahogy a hölgyeknek szánt ötleteknél már megjegyeztük, segít, ha azt gondolod végig, melyek a legfontosabb dolgok a megajándékozott számára. Mi kapcsolja ki, milyen hobbija van, mik voltak a kedvenc programjai az évben, mi a kedvenc témája, amiről a legtöbbet és lelkesen beszélt.

Ajándéktippek játékosoknak

Ha a játék a mindene és fő céljai között szerepel, hogy az e-sportban előkelő helyet érjen el, akkor igazán könnyű dolgod van, hiszen számtalan eszköz közül választhatsz a gamer billentyűzeten át a monitoron keresztül a székekig, színben, formában és árban is rendkívül széles a választék.

A REDRAGON S101-Ba S101-Ba Gamer Combo 4 In 1, Fekete/Piros kombinációja látványnak sem utolsó, de a tulajdonságai is igen meggyőzőek. Ehhez színében is tökéletesen passzol az IRIS GCH203 Gaming szék, fekete-piros (GCH203BR). Akár külön-külön, akár egyben ajándékozod, biztosan nem fogsz csalódást okozni.

Gasztromágusoknak

Egy korábbi kutatás szerint a magyar férfiak 37%-a állítja magáról, hogy szeret főzni. Amennyiben az ajándékozott is ehhez a körhöz tartozik, a BERGNER BGMP-9059 Húshőmérő jó választás lehet, különleges jellezmői okán:

 • a vezeték nélküli ételhőmérséklet mérés a kinti (lesz még nyár!) és benti használatra is alkalmassá teszi,
 • időzítő,
 •  °C/F° hőmérséklet választás,
 • háttérvilágítás,
 • hőmérséklet skála: 0°C-250°C/ 32°F-500°F.

Főz, süt, koktélt kever? Minél kisebb a mennyiség, annál nehezebb mérni, kivéve, ha van a konyhában egy PROFICOOK PC-LW 1214 Digitális kanálmérleg, aminek a segítségével a fűszerek, a liszt, a kávé vagy akár a folyadékok mérése is elképesztően egyszerű.

Ha a férfi egyedül él – persze akkor is ha nem – a TESLA QG800 AirCook & Grill WiFi többfunkciós digitális forró levegős sütője, egész biztos a segítségére lesz. Ki ne szeretne egy olyan eszközt, ami bármikor és bárhonnan vezérelhető egy alkalmazás segítségével:

 • a sütő be- és kikapcsolása,
 • kézi hőmérséklet-beállítás,
 • információ a melegítés végéig hátralévő időről,
 • a pörkölő be- és kikapcsolása,
 • az időzítő beállítása az ütemezett indításhoz,
 • ráadásul lépésenkénti recepteket és még sok minden mást is kínál.

Ajándéktippek autórajongóknak

Ha az autó a mindene, és ennek megfelelően sok időt tölt benne, tedd kényelmessé az utazását egy HOMASITA 56CB299 Maxspeed könyöktámasz és tárolóval. A könyöklő univerzális és majdnem minden autóba beszerelhető.

Egyel különlegesebb ajándéktipp a SENCOR Vezeték nélküli CarPlay és Android autós kijelzője tolatókamerával, ami új szintre emelheti a jármű intelligens élményét. A készülék lehetővé teszi a mobil képernyő tükrözését, így könnyedén kezelhetőek az autós alkalmazások és navigáció is.

Kávékedvelőknek

Ha töretlen a vonzalma és a lelkesedése a kávé iránt, akkor csak azt kell megtudnod, mi hiányzik neki a tökéletes kávé elkészítéséhez. Esetleg pont egy olyan kávékülönlegesség, mint a PASSALACQUA Mekico szemes kávé, lenyűgöző virágos aromájával és könnyed, mégis telt testességű ízvilágával?

Nem ismer kompromisszumot a pontosság és az őrlési minőség tekintetében? Akkor a robosztus WACACO WGRIND Exagrind prémium precíziós kézi kávédaráló ütős döntés lehet.

Sokat utazik? Lepd meg egy WACACO WNANO-GR-G Nanopresso hordozható kávéfőzővel, amihez még kiegészítőket is találsz.

Hideg téli estékre

Szereti a filmeket, szívesen kapcsolódik ki egy-egy sorozattal? A karácsonyi ajándékok egyik legnagyobb slágere jó ideje a tévé. Mivel számtalan szempontot kell figyelembe venni, javaslom, hogy ezt a kisokost hívd segítségül. Inkább konkrét tippre vágynál? A toplista élén a SAMSUNG UE 55 AU7022KXXH 4K UHD Smart LED Televíziója áll. De dönthetsz úgyis, hogy inkább egy projektort ajándékozol, ehhez  itt találsz egy nagyobb lélegzetvételnyi segítséget.

Mindenki egyedi, így az ajándékozásunk is az. A lényeg, hogy olyan meglepetést válasszunk, amiről hisszük, hogy örömet szerez. Tegyük személyessé az ajándékot, vegyük figyelembe a másik ízlését és egyéniségét, hiszen a jó ajándéknak nemcsak anyagi értéke van, hanem az is számít, hogy mennyire szól az ajándékozotthoz. Az odafigyeléssel választott meglepetés várhatóan nagyobb örömet okoz, hiszen érezhető rajta az az erőfeszítés is, amit azért tettünk, hogy valami igazán különlegeset adhassunk.