Kiskedvencek ünnepe – ajándékötletek kisállatoknak és gazdáiknak

Ahogy közeledik a tél és az ünnepek, egyre inkább kedvünk van bekuckózni, aminek vélhetően minden kiskedvenc örül. Ilyenkor már a karácsonyi ajándékötletek listáját is a legtöbben elkezdjük összeírni. Hozzánk hasonlóan a háziállataink is lelkesedhetnek egy új játékért vagy kiegészítőért.

Egy-egy intelligenciafejlesztő vagy interaktív játék szórakoztató és stimuláló élmény és lehetőséget adhat a közös időtöltésre is, ami erősíti a kapcsolatot a gazdi és az állat között.

Azonban mindig alaposan gondold át és vizsgáld meg, hogy az új tárgy nem okozhat-e stresszt, némelyik állat érzékeny lehet a változásra vagy az új dolgokra. Ha valamilyen finomságon gondolkozol, akkor ügyelj a kiskedvenc egészségére, ha érzékeny vagy netán túlsúlyos, konzultálj az állatorvossal is. Összességében figyelj arra, hogy a kedvenced számára milyen típusú ajándék biztonságos és megfelelő.

Ha nem vagy oda azért, hogy a háziállatodnak ajándékot vásárolj, akkor is érdemes elolvasnod a tippjeinket, hiszen egy-egy eszközzel akár a napi rutinodon is könnyíthetsz, és a gazdiknak is szolgálhatunk ötletekkel.

Kiskedvencek okoseszközei

Ha már napi rutin, akkor egy önetető vagy önitató életmentő lehet, amikor hirtelen el kell utaznod egy napra és nincs kire bízni a macskát. Ha a kedvenced speciális diétán van, szintén jó szolgálatot tehet egy ilyen okoseszköz, hiszen grammra pontosan kiszámolja az adagokat. Tegye fel a kezét, aki a reggeli rohanásból még sosem fordult vissza, az „atyaég nem adtam neki enni!” felkiáltással, az eszköz ezt a stresszt is megspórolja nekünk. Különböző típusokat vásárolhatunk belőle, segítségképpen mutatunk néhány tesztet:

Halaid vannak? Nekünk jó hírünk: a TESLA Digitális haletető készülék minden típusú akváriumhoz alkalmas.

Biztonságérzet ajándékba

Ha igazán hasznos ajándékon töröd a fejed, akkor a SAMSUNG Galaxy Smart Tag 2-t mindenképpen vedd számításba. A kiskedvenc biztonsága mindenki számára fontos, hiszen ez az egyik legfőbb kötelesség vele szemben, és ezzel a pici nyomkövetővel ez hihetetlenül egyszerű:

  • minden eddiginél pontosabb helymeghatározásra képes,
  • személyes adatainkat is be lehet táplálni,
  • így, ha valaki hamarabb megtalálná háziállatunkat, minthogy a keresésére indulnánk, azonnal el tud érni minket.
  • Normál módban 500, energiatakarékosban 700 napot is kibír egy elemmel.

Ha az Apple termékeket preferálod, akkor Neked az APPLE AirTag-et javasoljuk.

Játék a macskának, nyugalom neked.

Ha te is dolgozol néha, netalán fixen otthonról, akkor tutira ismered azt az érzést, amikor le kell adnod a határidős feladatot, de ez a macskádat a legkevésbé sem érdekli. Inkább megakadályozhatatlan módon keresztbe fekszik a billentyűzeteden, ezzel egyidőben, lehetőség szerint mind a két kezeden is. Ha tudod miről beszélek, akkor gyorsan vedd fontolóra, hogy a cicád örömére – vagy a magadéra? – beszerezz egyet a TESLA Lézerjáték-ából. Megkockáztatjuk, hogy az eszköz annyira leköti majd, hogy a karácsonyfadíszek is biztonságban lesznek az idén.

Egészséges kutya, boldog gazdi

Ha a sétáitok során biztosra akarsz menni és a különböző cseppek és tabletták mellett kipróbálnál valami mást, vagy esetleg a kutyád allergiás ezekre, akkor neked a TICKLESS Mini Dog újratölthető, ultrahangos kullancs- és bolhariasztó készülék-et ajánljuk, mivel számos előnnyel bír:

  • újratölthető,
  • vegyszer- és illatanyag mentes,
  • nem okoz allergiás reakciót,
  • használata biztonságos kölyök-, idős- és vemhes állatok számára is,
  • hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt,
  • emellett a feketén kívül, egy csomó vidám színben is kapható.

Kiskedvenc apróságok

Valami egyszerűbbre gondoltál? Válassz színben passzoló etetőtálat, kényelmes fekhellyel. Így egyszerre dobhatod fel a lakást és a kedvenced kedvét is.
A YUMMIE táljai és lustálkodásra tökéletes fekvőhelyei számtalan vidám színű variációban léteznek, ha a letisztultság híve vagy, akkor neked nagy valószínűséggel a fekete-szürke kombináció lesz a nyerő.

Előtérben a gazdi

Biztosak vagyunk benne, hogy a háziállatát mindenki imádja, de valahol azt is sejtjük, hogy az állattartással járó szőrösszeszedés, akár a kanapéról, akár a ruháról, egyáltalán nem szerepel a napi tíz kedvenc feladat között.

Szerencsére ma már kaphatóak kifejezetten állatszőr eltávolításra ajánlott porszívók, ráadásul elég sokféle lehetőség közül választhatunk, például:

MEDIASHOP Fur Daddy állatszőr eltávolító pedig a ruhánkról vagy más textil felületekről tünteti el pillanatok alatt a kiskedvenc elkallódott szőrszálait.

Az egyik legjobb DIY ajándék a jutalomfalat!

Ha mégis úgy döntesz, hogy saját készítésű ajándékkal leped meg kedvenced, akkor neked egy házi kutyakekszet ajánlunk. Még recept után sem kell keresgélned, mert megtaláltuk a tökéletest. Megsütöttük és a legkomolyabb szaktekintélyeket kértül fel a tesztelésre.