Karácsonyi ötletek, inspirációk

Karácsony közeledtével összeszedtük egy helyre és rendszereztük az összes olyan anyagunkat, amivel feldobhatod, vagy megkönnyítheted a karácsonyi készülődést. Találsz ajándéktippeket, dekorációs ötleteket, zenei ajánlót és még sok minden mást. De a legfontosabb, hogy nem attól lesz tökéletes a karácsony, ha minden ki nem mondott elvárásnak próbálsz megfelelni. Ne hajtsd túl magad és szánj magadra is egy kis időt. Helyezd magad kényelembe és pihenj egy kicsit. Velünk. 🙂 Kellemes ünnepi készülődést, jöjjenek a karácsonyi ötletek!

Kreatív karácsonyi fotók:

Készíts egyszerűen szuper ünnepi fotókat! Most lesz idő kísérletezni, ezért összegyűjtöttünk pár hasznos tippet arról, hogyan tudod feldobni a karácsonyi fényképeidet, ha pedig fényképezőgép vásárláson gondolkodsz, katt ide.

Mire vágyik a férfi karácsonyra?

Összegyűjtöttük a leghasznosabb és/vagy (inkább és) legmenőbb ajándékokat geek férfiaknak. Konkrétan hatot, méghozzá árkategóriák szerint, azaz nem a pénztárca vastagságán múlik majd, lesz-e tesztoszteronillatú ajándék a fa alatt. A cikket itt éred el.

Energiatakarékos megoldások:

Ha zölden látod a jövőt, érdemes az ünnepek alatt is környezettudatos döntéseket hozni. Ha megfontolod a cikkünkben felvázolt lépéseket, sokat tehetsz a fenntartható jövőért.

Top 5 karácsonyi applikáció:

Te melyik applikációt nyitottad meg először a nap folyamán, melyek a legnépszerűbb alkalmazások, amelyek nem hiányozhatnak a telefonodról az ünnepek alatt? Elhoztuk azt az 5 applikációt, ami szerintünk nem hiányozhat a telefonodról!

Karácsonyi filmes érdekességek:

Elvis Presley tényleg feltűnik a Reszkessetek betörőkben? Ilyen és ehhez hasonló filmes érdekességeket gyűjtöttünk össze legújabb cikkünkben.

4 karácsonyi videojáték, ami segít kikapcsolódni:

Az ünnep az, amikor van idő játszani!? Te melyik játékot vinnéd végig a két ünnep között? Mi most összegyűjtöttünk néhány játékot, amelyekkel a virtuális térben is magával ragadhat titeket az ünnepi hangulat.

Egészséges karácsonyi fűszerek:

Nincs is annál jobb, mint nagyot szippantani a lakásban szállingózó karácsonyi fűszerek illatából! Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan egészséges fűszert, amelyekkel feldobhatod az ünnepi fogásokat.